Workshop Zichtbaar
op social media

Hoe word je zichtbaar op social media?

Weet jij al van welke social media kanalen jouw klanten gebruik maken? En zet je die al optimaal in? Of ben je nog steeds aan het zoeken naar wat voor jou en je klanten het beste werkt?

Hoe bereik je je doelgroep op social media?

Met zoveel social media platforms kan het soms zoeken zijn naar waar jouw doelgroep zich bevindt en hoe je als ondernemer goed zichtbaar kan zijn voor jouw klanten op social media. Wie ben je, waar sta je voor, wat is jouw authenticiteit en wat heb je jouw klanten te bieden.

Dat kost tijd en komt weer bovenop al je andere taken. Dan is het wel fijn als je weet hoe je zo snel en gericht mogelijk jouw klanten kunt bereiken. Zodat je je daarna weer kunt focussen op je bedrijf en jouw klanten.

In deze workshop leren we je hoe je op een snelle en slimme manier je social media kan inzetten om jouw ideale klant te bereiken, zonder veel tijdsverlies. 

Corine van Dijk
Corine van Dijk: Personal branding, netwerken en LinkedIn

"Wie onvervangbaar wil zijn, moet zich blijvend onderscheiden."
- Coco Chanel

Hoe maak je als ondernemer beter gebruik van de juiste social mediakanalen?

Wil je graag weten:

 • Hoe je als ondernemer beter gebruik kunt maken van de juiste social mediakanalen voor jouw bedrijf?
 • Hoe je kunt bepalen wat past bij jouw doelgroep, zodat je je social mediastrategie op de juiste manier kunt inrichten?
 • Hoe je in een relatieve korte tijdsbesteding per dag meer volgers en een betere zichtbaarheid met jouw bedrijf krijgt?
 • Waardoor je dus meer potentiële klanten kunt bereiken?
 • Zodat je meer tijd hebt om bezig te zijn met ondernemen ipv alleen maar met eindeloos scrollen op social media

Kom dan naar de live workshop zichtbaar op social media:

 • een live workshop met medeondernemers bij elkaar, waarbij je samen aan de slag gaat met de informatie die jij nodig hebt om de social media voor jouw bedrijf goed op te zetten en bij te houden;
 • waarbij je een stevig fundament zet en je aan de slag gaat met Instagram, FB, Google business en LinkedIn met extra tips over fotografie en Canva ;
 • we maken een quickscan van jouw huidige social mediakanalen en gaan samen aan de slag om de basis neer te zetten voor jouw social media strategie!
Madeleine Koelewijn-Laheij

Madeleine: Instagram en Google

Madeleine Koelewijn-Laheij is een veelzijdige onderneemster en is mijn partner in crime voor de workshops zichtbaar op social media. 

Ze maakt niet alleen hele mooie foto’s voor op je website of social media, maar kent de ins & outs van Instagram en Google om je zichtbaarheid als ondernemer te vergroten.

Daarnaast heeft ze altijd veel praktische tips om fotografie en Canva goed in te zetten en een mooie feed te maken op Instagram.

Corine: Netwerken en LinkedIn

Zelf neem ik het stuk netwerken op social media en LinkedIn voor mijn rekening tijdens de workshop. Leuk om dit samen te doen en de overeenkomsten en verschillen met jullie te delen.

Met mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool Den Haag en als voormalig HR-manager, eventmanager en nu als ondernemer, ben ik breed opgeleid en heb ik ervaring op veel vakgebieden. 

Ik heb als expat over de wereld gereisd en heb met succes een bedrijf in Amerika opgezet. Hierdoor ben ik gewend om snel een netwerk op te bouwen en sneller mijn weg te vinden in een nieuwe omgeving. Ik wil jou graag leren om effectief te netwerken op een manier die bij jou past, zodat het jou iets oplevert als ondernemer.

De laatste jaren heb ik me verdiept in LinkedIn en hoe je dat als zzp’er slim kunt inzetten om je netwerk te vergroten en je klanten kunt bereiken. Ik kijk ernaar met mijn HR bril op en als netwerkexpert. Iedereen is uniek en het is voor mij juist de uitdaging om jouw authenticiteit naar voren te laten komen op jouw LinkedIn profiel en de manier hoe jij je op LinkedIn en binnen jouw netwerk presenteert. 

Starterscoach Corine van Dijk
Madeleine en Corine

Wat jij krijgt tijdens de workshop:

 • een quickscan van jouw huidige social media kanalen;
 • we laten zien hoe je Instagram, FB en LinkedIn het beste in kan zetten voor jouw bedrijf;
 • meten is weten: hoe kun je zien dat je resultaten boekt met jouw posts;
 • hoe kun je google business inzetten om beter gevonden te worden door beter jouw potentiële klant;
 • we geven je nog wat extra tips hoe je goeie foto’s en de tool Canva kunt in zetten bij het maken van jouw posts;
 • Je gaat naar huis met een werkboek en een heleboel tips en tricks die je gelijk in kan zetten;
 • je kunt aan de slag om een succesvolle start te maken met de juiste inzet van social media, wat past bij jou en jouw bedrijf.

Workshop zichtbaar op social media

Een live workshop van 9:30 – 16:00 met drankjes, iets lekker en een heerlijke lunch.

In een kleine groep met minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers, zodat je optimale aandacht krijgt van de trainers. Nieuwe data volgen snel.

Jouw investering voor deze workshop:

Voor 297,= euro neem jij deel aan de workshop zichtbaar op social media, vol waardevolle informatie en inspiratie om hierna goed in te gaan zetten voor de zichtbaarheid van jou en jouw bedrijf. 

Wil je in 2 termijnen betalen, dat kan altijd, neem dan even contact met me op.

"Be yourself, everyone else is already taken."
- Oscar Wilde

Wat leuk dat je de workshop zichtbaar op social media wilt volgen. Laat gerust je gegevens achter, dan neem ik zsm contact op.