Workshops LinkedIn

Maak jij al optimaal gebruik van LinkedIn om je doelgroep te bereiken?

Wist je dat je als zzp’er heel goed je doelgroep op LinkedIn kunt bereiken als je weet hoe je LinkedIn op de juiste manier hiervoor inzet. Het is jouw zakelijke profiel, je CV, een overzicht van jouw kwaliteiten en van je bedrijf en een uitgebreid visitekaartje voor je zakelijke klanten. Je zet jezelf als het ware op het podium en laat zien wat je doet, wat je voor je zakelijke klanten kunt betekenen en wat het resultaat is wat ze kunnen behalen als ze jou inschakelen.

Waarom LinkedIn inzetten om te netwerken?

LinkedIn

Zoals jullie wellicht al gelezen hebben elders op mijn website, ben ik een groot voorstander van offlinenetwerken, dus waarom dan toch ook netwerken via LinkedIn?

De laatste jaren is social media niet meer weg te denken uit onze maatschappij en maken veel zzp’ers gebruik van LinkedIn om hun klanten mee te bereiken. Serieus genoeg, omdat het een zakelijk platform is, maar ook met een persoonlijk tintje, omdat er natuurlijk wel een persoon achter de onderneming zit. Ik laat je zien dat je beiden heel goed kunt combineren en je netwerk sneller kunt uitbreiden.


"Wie onvervangbaar wil zijn, moet zich blijven onderscheiden"
-Coco Chanel-

Gebruik LinkedIn om je doelgroep te bereiken

Ik vertel je graag alle ins en outs van LinkedIn, zodat jij dit slim kunt inzetten om jouw online netwerk te vergroten, te netwerken via LinkedIn en jouw doelgroep te bereiken op een manier die bij jou past.

Laat mij jouw LinkedIn profiel scannen of volg een van mijn 2 workshops: optimaliseer jouw profiel en pak je podium met LinkedIn, waarbij ik ook een stukje maatwerk biedt. Voordat we aan de slag gaan, vind ik het belangrijk om te weten waar jij tegenaan loopt en wat je met LinkedIn wilt bereiken.  De workshops worden op locatie in Oisterwijk of Breda gegeven met een minimum van 3 en een maximum van 6 deelnemers. Als je deze privé wilt volgen, neem dan even apart contact met me op.

Reviews

Elske Schrauwen
Elske Schrauwenmetelske.nl
Lees verder
Je hebt een hele rustige manier van vertellen waardoor alles goed te volgen is. Het is fijn om praktisch bezig te zijn met je profiel en tijdens de masterclass momenten te hebben om meteen iets door te voeren. Leuke afwisseling van doen en luisteren naar tips & tricks. Soms was dit nu wat vluchtig vanwege tijd. De tips die je gaf vond ik heel waardevol. Je mag trots zijn op wat je weet en wat jouw manier is, dat is juist waarom we naar jou willen luisteren en niet een andere expert :)!

Scan van jouw LinkedIn profiel

Wil je graag meer met LinkedIn doen, maar weet je niet  hoe?
Is dit het juiste platform om jouw doelgroep te bereiken?
Hoe kan jij LinkedIn voor jouw bedrijf inzetten om meer leads te krijgen?

Dit zijn de vragen waar ik je perfect antwoord op kunt geven. Je vertelt me in het kort wie je bent en wat je doet en ik scan jouw profiel op basis van wat er nu staat en wat je er mee kunt bereiken.

Jij krijgt van mij:
Een kort verslag van de huidige status van jouw profiel en de verbeterpunten.
Een 3-tal concrete tips en een pakkende kopregel, die je gelijk in kunt zetten om jouw profiel aan te passen.

Met mijn HR-achtergrond en mijn kennis van LinkedIn kan ik snel een goed beeld vormen van je LinkedIn profiel en waar de verbeterpunten liggen. Als je besluit om daarna serieus met LinkedIn aan de slag te gaan en een workshop bij me te volgen, dan krijg je 10% korting op de betreffende workshop.

Jouw investering: 47,50 euro excl. BTW

scan je LinkedIn profiel


"Be yourself, everyone else is already taken"
-Oscar Wilde-

'Optimaliseer je profiel'

We gaan in deze workshop aan de slag om jouw profiel zo compleet mogelijk te maken.  Je gaat gelijk aan de slag, dus jouw profiel wordt ter plekke up to date gemaakt. Je leert gelijk LinkedIn beter kennen en weet precies aan welke knoppen je moet draaien.

Wat komt aan bod:

 • Inzicht in cijfers en algoritme
 • De juiste instellingen voor jouw profiel
 • De juiste informatie op de juiste plek
 • De werking van LinkedIn

Bonus:

 • Tips en tricks om aan de slag te gaan met content
 • Tips en tricks om je netwerk te laten groeien

Resultaat:

 • Visueel aantrekkelijk profiel gericht op jouw doelgroep
 • Hoe je gericht op zoek gaat naar jouw doelgroep
 • Heldere doelen wat jij met LinkedIn wilt bereiken
 • Jouw zichtbaarheid (bij jouw klanten) vergroten 

Praktisch:
De workshop zal plaatsvinden op locatie in Oisterwijk of Breda en gaat door bij een minimum van 3 deelnemers en een maximum van 6 deelnemers. Startdatum kan ook in overleg.

De duur van de workshop is 3 uur. We starten om 9:00 en zijn klaar om 12:00. Voorzien tijdens deze workshop zijn koffie/thee/water en een lekkernij

Investering:
Jouw investering is 147,50 euro excl. BTW

Je profiel is compleet en bent klaar om je netwerk uit te breiden, jezelf te laten zien, content te maken en LinkedIn voor je te laten werken.

Ik laat jou zien hoe je LinkedIn slim kan inzetten om met weinig tijd snel je netwerk uit te breiden en leads binnen te halen.

Wat komt aan bod:

 • De werking van LinkedIn
 • Hoe je met 15 min per dag op LinkedIn je netwerk kunt laten groeien en jouw klanten kunt bereiken
 • Welke soorten content je kunt plaatsen
 • Hoe je LinkedIn verder kunt inzetten om leads binnen te halen.

Resultaat

 • Heldere doelen om je netwerk te vergroten
 • Meer inzicht in de werkwijze van LinkedIn, zodat je weet hoe je LinkedIn zo efficiënt mogelijk kunt inzetten
 • Een duidelijke planning met de content die je gaat delen en wat het bereik hiervan is, zodat je je vooruitgang kunt meten;
 • Je weet hoe je LinkedIn het beste in kan zetten om jouw klanten te vinden en te bereiken

Praktisch:
De workshop zal plaatsvinden op een locatie in Oisterwijk of Breda en gaat door bij een minimum van 3 deelnemers en een maximum van 6 deelnemers. Voorzien tijdens deze workshop zijn koffie/thee/water en een lekkernij.
Startdatum kan ook in overleg.

De duur van de workshop is 3,5 uur. We starten om 9:00 en zijn om 12:30 klaar.

Investering:
Jouw investering is 175 euro excl. BTW. Heb je de basisworkshop bij me gevolgd? Dan betaal je 150 ex. BTW voor deze workshop.

Wil je je gelijk voor beide workshops inschrijven: dan betaal je 297,50 ex. BTW. Deze zijn ook te combineren op 1 dag.