Ga mee op teamwandeling!
Kom weer écht met elkaar in gesprek

Wat speelt er in jouw team?

De een vindt het heerlijk om thuis te werken, de ander krijgt juist inspiratie van het werken in een kantoortuin. Jullie zijn als team de afgelopen tijd meer op fysieke afstand van elkaar gaan werken.

Heel fijn om zo je eigen tijd te kunnen indelen, alleen kom je elkaar niet regelmatig meer bij het koffieapparaat tegen voor een praatje. Als je elkaar ziet, is het vaak online of tijdens een vergadering. Jullie raken geïrriteerd van de vele appjes en mailtjes die rondgaan en hebben het gevoel dat jullie elkaar hiermee aan het werk houden zonder dat het wat oplevert. Herkenbaar?

Als teamleider is het lastig om grip op je team te krijgen en wat wil je graag dat de neuzen weer dezelfde kant op staan! Wat speelt er eigenlijk echt in je team?. Zitten ze wel goed in hun vel? Zijn er zaken waar ze tegenaan lopen en waar ze eens over willen sparren?

De wekelijkse online vergadering of die op kantoor geeft niet genoeg ruimte om elkaar echt eens te spreken om te horen hoe het gaat of wat er speelt in het project waar jullie mee bezig zijn

Je wilt meer verbinding in je team, maar het liefst geen hele dag besteden aan een teamoverleg of teamuitje. Je wilt gewoon eens met elkaar in gesprek In een fijne ontspannen informele setting.

Laat mij je helpen om met je team in beweging te komen zodat jullie extra zin krijgen om samen mooie resultaten neer te zetten.

“Als er sprake is van een verbinding tussen mensen, in wat voor vorm van samenwerking dan ook, gebeuren er dingen die anders niet zouden gebeuren”
- Jim Coleman -

teamwandeling voor bedrijven

Kom met je team in beweging én in gesprek!

Je gaat met met je team wandelen in een mooie omgeving en gaat echt het gesprek aan met elkaar. Lekker buiten in de natuur. Jullie krijgen weer zuurstof in je brein en het wandelen maakt je creativiteit volop wakker. Ik begeleid jullie met een aantal gerichte oefeningen, zodat het jullie dan wel lukt om het gesprek te voeren waar het écht over moet gaan.

Ik creëer alle randvoorwaarden voor een fijne sfeer die uitnodigt om open met elkaar in gesprek te zijn. Door goed naar elkaar te luisteren, krijg je veel meer begrip voor elkaar en verdwijnen onnodige irritaties als sneeuw voor de zon.

Allemaal op een manier die makkelijk in jullie werkweek in te plannen is. Ik regel dat jullie bij elkaar komen, welke wandeling we maken en neem mee wat nodig is. Jullie trekken je jas en wandelschoenen aan en laten alles tijdens de wandeling ontstaan.

Ik begeleid jullie onderweg en je merkt hoeveel goed het doet als je weer in contact bent met elkaar.

“If everyone is moving forward together, then success takes care of itself”
- Henry Ford -

Over mij

Door mijn opleiding in de hospitality en HR en mijn jarenlange ervaring als HR manager weet ik als geen ander hoe het is om in gesprek te gaan met teams en medewerkers over wat er speelt op de werkvloer. Door mijn jarenlange verblijf in het buitenland is het voor mij heel normaal om snel de connectie met andere mensen aan te aan en het gastvrouwschap op me te nemen om de juiste mensen met elkaar in verbinding te brengen. Ik heb ruime ervaring in het opzetten en begeleiden van netwerkwandelingen. Ik zorg ervoor dat tijdens mijn wandelingen de verbindingen ontstaan en dat iedereen zich vrij voelt om te sparren over wat hen bezighoudt.

Als je mij inhuurt, hoef je je alleen maar te focussen om weer met elkaar in verbinding te komen. Je kunt alle randvoorwaarden loslaten, dat regel ik voor je. Ik ben de gastvrouw, organisator en de neutrale factor, die juist kan zorgen dat mensen zich makkelijker openstellen en thema’s aankaarten, die anders onder de radar waren gebleven.

Hoe mooi kan het zijn als er nieuwe ideeën of inzichten binnen je team ontstaan , waardoor er weer nieuwe energie loskomt.

Wil jij met je team in echt beweging komen, zodat jullie weer met elkaar in verbinding komen en serieuze stappen vooruit gaan maken? Ga met je team mee wandelen en ik help jullie weer dat teamgevoel te ervaren.

Alle teamwandelingen zijn op maat. Ik kijk eerst wat jouw team nodig heeft, zodat ik hier tijdens de wandeling aandacht aan kan geven.

Corine van Swizzl
wandeling team
Contact Corine van Dijk

Contact

Wil je meer weten of gewoon eens kennismaken met mij en mijn manier van werken, neem dan gerust contact met me op. Een bericht via LinkedIn is heel makkelijk. Maar mij mailen [corine@swizzl.nl], bellen of appen [06-31270073] is ook prima.

Je kunt ook een afspraak in mijn agenda inplannen via calendly [mijn agenda], zodat we direct een kennismakingsgesprek van 30 minuten hebben staan. Je krijgt dan snel een indruk van mij en of ik de juiste persoon ben om jouw team in beweging te krijgen.