Stel jouw vraag over
LinkedIn en netwerken

Wil je graag meer uit je netwerk halen?

Je hebt wilt graag je netwerk uitbreiden, maar weet niet zo goed welke manier van netwerken het beste bij jou past. Vind je het spannend om aan te sluiten bij een netwerkbijeenkomst of heb je een hekel aan de standaard pitch momenten.

Je weet wel dat je meer zou moeten netwerken, maar hoe maak je daar nou tijd voor in jouw drukke schema?

Ik help je hier graag mee op weg en kijk samen met jou hoe je netwerken zo effectief mogelijk in kan zetten om het voor jou zo rendabel mogelijk te maken.

Mocht je juist behoefte hebben om te sparren met meer gelijkgestemden, ook dat is mogelijk. Ik organiseer maandelijkse netwerkwandelingen voor ondernemers in de midden Brabant. Elke keer met een ander thema en 4 keer per jaar een masterclass na afloop. Een laagdrempelige manier om te netwerken, waarin je gelijk ondernemers uit de regio leert kennen. Wil je meer weten, kijk dan hier: Netwerkwandelingen of loop je een keer mee?

starterscoach Corine van Dijk

LinkedIn Q&A

Je bent druk bezig met jouw online zichtbaarheid en hebt inmiddels al aardig je LinkedIn profiel op orde. Misschien heb je bij mij een workshop of training gevolgd of ben je er zelf ingedoken. Hoe dan ook, je loopt toch tegen wat zaken aan en weet niet zo goed hoe je hier LinkedIn het beste voor kunt inzetten. Je wilt wel meer content posten, maar weet niet zo goed wat het beste werkt en of jouw doelgroep hier wel op zit te wachten. 

LinkedIn is constant aan het vernieuwen en je volgt dit niet helemaal op de voet.  Het zou fijn zijn om even weer alle informatie op een rij te hebben die voor jou en jouw LinkedIn profiel van belang zijn.

 

“LinkedIn is no longer an online resume. It’s your digital reputation.” 
Jill Rowley, social selling Evangelist

Stel jouw netwerk of LinkedIn vragen

Met vragen over netwerken en LinkedIn kun je me altijd (nou niet als ik slaap natuurlijk;) wakker maken! Met mijn HR achtergrond en mijn continue ontwikkeling op mijn vakgebied, kijk ik me een frisse blik naar jouw profiel en beantwoord ik al jouw vragen. Mijn netwerk ik groot genoeg om je verder te helpen, mocht ik er niet uitkomen. Gelukkig ben ik ook maar een mens;)

Je kunt een ticket boeken en deze per 30 minuten inzetten om al jouw vragen te beantwoorden.

Q&A uurtje

vraag maar raak
75 afgeboekt per 30 minuten
  • Netwerkvragen
  • LinkedIn vragen

Q&A 3 uur

vraag maar raak
200 afgeboekt per 30 minuten
  • Netwerkvragen
  • LinkedIn vragen

Strippenkaart netwerkwandelen

Wat leuk dat je een strippenkaart hebt besteld voor de maandelijkse netwerkwandelingen. Als je onderstaande gegevens invult, zorg ik dat ik zo snel mogelijk de factuur naar je toestuur en je gegevens in de maillijst zet. Ook zal ik je een uitnodiging sturen voor de LinkedIn groep.