Sparren met Swizzl

Advies en tips over effectief netwerken en LinkedIn

Ondernemen kan soms best eenzaam zijn, helemaal als je zzp’er bent of net begint. Hoe fijn is het dan om even te sparren met een collega-ondernemer?  Of omdat je tegen zaken aanloopt waarvan je niet weet hoe je ze aan moet pakken. Je hebt wilt graag je netwerk uitbreiden, maar weet niet zo goed welke manier van netwerken het beste bij jou past. Ik kan jou hiermee op weg helpen en daarbij kijken hoe je netwerken effectief in kan zetten voor jouw bedrijfsgroei.

Heb je een vraag over LinkedIn? Ik organiseer regelmatig LinkedIn workshops voor ondernemers, maar ik kan ook altijd een 1 op 1 sessie inplannen. 

Mocht je juist behoefte hebben om te sparren met meer gelijkgestemden, ook dat is mogelijk. Ik organiseer maandelijkse netwerkwandelingen voor ondernemers in de omgeving van Oisterwijk. Elke keer met een ander thema en 4 keer per jaar een masterclass na afloop. Een laagdrempelige manier om te netwerken, waarin je gelijk ondernemers uit de regio leert kennen. Wil je meer weten, kijk dan hier: Netwerkwandelingen of loop je een keer mee?

Tips voor jou en je bedrijf:
op weg naar een succesvolle groei van jouw bedrijf

In mijn uitgebreide (internationale) loopbaan heb ik ervaring opgedaan in een diversiteit aan loondienstfuncties én als ondernemer. De rode draad in mijn carrière is HR, gastvrijheid, projecten initiëren, flexibiliteit in veranderende situaties, structuur aanbrengen, verbinden van mensen en organisaties en organiseren. 

Gedurende mijn tijd in het buitenland heb ik een hoop geleerd en veel nieuwe ervaringen opgedaan. Ook ben ik in aanraking gekomen met andere culturen, iets wat mij zeker verrijkt heeft en andere inzichten heeft gegeven. Over zakendoen, over ondernemen en het ondernemerschap. Maar ook inzichten over mijzelf, wat ik wil, waar ik voor sta en welke kant ik opga.

Door mijn opgedane kennis en ervaring kan ik met een frisse blik naar jouw bedrijf kijken en je hierdoor snel weer een stap verder brengen. Zodat jij je weer met de juiste energie op jouw passie kan richten en het succesvolle bedrijf neer kan zetten waar je van droomt! 

sparren

Sparren met Swizzl over jouw bedrijf

Sparren met Swizzl kun je boeken via een strippenkaart van 5 uur of per los uur. Een strippenkaart voor 5 uur kost 375 euro en je krijgt hier een extra 6e uur bij . De sessies kunnen per 30 minuten worden afgeboekt.

Per los uur reken ik 75 euro.

Wil jij eens met mij sparren over jouw bedrijf? Neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken en jouw sparsessie(s) te boeken.

Strippenkaart netwerkwandelen

Wat leuk dat je een strippenkaart hebt besteld voor de maandelijkse netwerkwandelingen. Als je onderstaande gegevens invult, zorg ik dat ik zo snel mogelijk de factuur naar je toestuur en je gegevens in de maillijst zet. Ook zal ik je een uitnodiging sturen voor de LinkedIn groep.

Wat leuk dat je een keer wilt sparren. Laat gerust je gegevens achter, dan neem ik zsm contact met je op om een afspraak in te plannen: