LinkedIn workshops

Link & verbind met LinkedIn

Leuk dat je interesse hebt om meer te weten over mijn LinkedIn workshops.

De laatste jaren heb ik me verdiept in LinkedIn en hoe je dat als zelfstandig ondernemer slim kunt inzetten om je netwerk te vergroten en je klanten kunt bereiken. Ik kijk ernaar met mijn HR bril op en als netwerkexpert. Iedereen is uniek en het is voor mij juist de uitdaging om jouw authenticiteit naar voren te laten komen op jouw LinkedIn profiel en de manier hoe jij je op LinkedIn en binnen jouw netwerk presenteert. 

Voor we met de workshop beginnen, krijg je van mij tips en adviezen om jouw profiel thuis compleet te maken, zodat we ons tijdens de workshop volledig kunnen focussen op de werking van LinkedIn en hoe jij dit in kan zetten om je netwerk uit te breiden, jezelf te laten zien, content te maken en LinkedIn voor je te laten werken.

Ik laat jou zien hoe je LinkedIn slim kan inzetten om met weinig tijd snel je netwerk uit te breiden met de juiste contacten en uiteindelijk ook leads binnen te halen. Welke content kun jij inzetten om te laten zien wat jouw uniek maakt en wat je je klanten te bieden hebt.

LinkedIn training, LinkedIn expert, LinkedIn workshops door Corine van Dijk

"Wie onvervangbaar wil zijn, moet zich blijvend onderscheiden."
- Coco Chanel

Madeleine en Corine

Wat jij krijgt tijdens de workshop:

  • een quickscan van jouw huidig profiel;
  • vooraf een handleiding hoe je je profiel naar een professional level kunt neerzetten;
  •  

Interactieve workshop

Wil je graag werken aan je zichtbaarheid op LinkedIn samen met andere zelfstandige ondernemers, dan is deze workshop echt voor jou. We starten met minimaal 3 deelnemers, 6 is de max.

Jouw investering voor deze workshop:

Voor 175,= euro ga je samen 3,5 uur aan de slag, op locatie. Inbegrepen zijn:

  • naslagwerk
  • koffie/thee/water
  • iets lekkers
  • mijn enthousiaste coaching

"Be yourself, everyone else is already taken."
- Oscar Wilde

Wat leuk dat je de workshop zichtbaar op social media wilt volgen. Laat gerust je gegevens achter, dan neem ik zsm contact op.