Wie zit er achter het bedrijf Swizzl

Ik ben Corine van Dijk. Op dit moment woon ik met mijn man en dochter vlakbij de bossen in het mooie Oisterwijk, de Parel van het Zuiden. Ik vind het heerlijk om zo dicht bij de natuur te wonen, maar toch ook dicht genoeg bij de altijd bedrijvige en bruisende dorpskern.  

Pssst! Wil jij graag een keer deze mooie omgeving bezoeken? Ik organiseer ook maandelijkse netwerkwandelingen voor ondernemers. Als je je inschrijft voor mijn netwerkbrief, krijg je niet alleen tips over alles over netwerken, netwerkevents en LinkedIn, maar ook hier  over netwerkwandelingen voor ondernemers.

Met mijn opleiding aan de Hogere Hotelschool Den Haag en als voormalig HR-manager, eventmanager en nu als ondernemer, ben ik breed opgeleid en heb ik ervaring op veel vakgebieden. Ook werk ik graag samen met een aantal ondernemers, waardoor ik jou een mooi pakket aan kan bieden om effectief te netwerken op een manier die bij jou past.

Corine van Dijk 1

Met succes een netwerk opgebouwd in Zwitserland en Amerika

Als voormalig expat, waarbij ik 14 jaar in diverse landen (o.a. Zwitserland en Amerika) heb gewoond, heb ik geleerd om telkens opnieuw op te starten, mijn weg te vinden en een nieuw netwerk op te bouwen. Iets dat soms ging met vallen en opstaan, maar die kennis en ervaring zorgde ervoor dat ik zelf andere expats ging begeleiden om hún weg te vinden en mensen met elkaar te verbinden. Als lid en later voorzitter van het partnernetwerk van een multinational heb ik diverse rollen gehad, waaronder het carrière netwerk, welcoming team en voorzitter.  Mijn voornaamste doel was om nieuwkomers zich zo snel mogelijk thuis te laten voelen en te integreren in het lokale netwerk. 

Ook heb ik met succes een eigen bedrijf in het buitenland opgezet. Ik heb tassen geïmporteerd uit Italië en middels een salesteam in diverse winkels in grote steden in Amerika verkocht. Zonder ervaring, maar door gewoon te beginnen en te leren tijdens het ondernemen zelf.

Opnieuw starten, een nieuw netwerk opbouwen en mensen met elkaar verbinden is een thema dat als een rode draad door mijn carrière loopt.

Corine van Dijk 4

Mensen verbinden en een netwerk opbouwen

Opnieuw starten, een nieuw netwerk opbouwen en mensen met elkaar verbinden is een thema dat als een rode draad door mijn carrière loopt. Zes jaar geleden kwam ik weer terug in Nederland en het heeft best even geduurd voordat ik geland was. Remigreren is moeilijker dan emigreren, en het is soms zelfs alsof je door een soort rouwproces gaat. Alles is hetzelfde, maar toch ook weer anders. Je hebt geen netwerk meer, dus moet je weer opnieuw beginnen. Weer die start maken en een nieuw netwerk opbouwen ...

Gelukkig heb ik veel fijne vrienden om me heen en ben ik als vrijwilliger op een zorgtuinderij terechtgekomen. Het was heerlijk om daar te zijn en mee te helpen en zo leerde ik weer te aarden in Nederland.

Bedrijf in Nederland opgezet

Het verder uitbreiden en opzetten van het biologische food festival voor deze zorgtuinderij was een geweldige uitdaging. Vanuit daar ben ik begonnen met de start van mijn evenementenbureau: Green Pearl Events. (website tijdelijk niet bereikbaar) Voor evenementen op bijzondere groene locaties met een link naar duurzaam en lokaal.

Tijdens Corona, waarin er natuurlijk geen evenementen mogelijk waren, ben ik gaan reflecteren, rondkijken en heb ik diverse cursussen en workshops gedaan en me veel gaan verdiepen in LinkedIn. Waar liggen mijn krachten, waar ben ik goed in en waar krijg ik nou eigenlijk energie van?  Het antwoord op deze vraag kwam al snel: ik krijg energie van het helpen, verbinden en ondersteunen van andere mensen en (startende) ondernemers! En weet je, eigenlijk was ik hier al lang mee bezig, alleen had ik het niet in de gaten. Maar Corona heeft mijn ogen geopend voor mijn eigen nieuwe start!

Ik ben alle dingen waar ik energie van krijg en waar ik goed in ben gaan combineren in een mooi pakket van zaken waarbij ik ondernemers kan helpen om slim gebruik te maken van LinkedIn, effectief te netwerken vanuit je hart. En natuurlijk het organiseren van netwerkwandelingen en (netwerk)event!

Opnieuw starten en een netwerk opbouwen is voor mij gesneden koek, dus een en een is twee: Swizzl werd geboren.

Dit ben ik ook

Organisator dol op koken oog voor gastvrijheid wijnliefhebber verbinder hart voor duurzaamheid biologisch perfectionist gastvrouw hart voor de natuur  foodie starter  wereldvrouw

In de Urban Directory betekent Swizzl(e):

  • To have a good time
  • To party it up or to let loose

“let’s get Swizzl(e) of do the Swizzl(e)”

Durf jij het aan om met mij een ‘good time’ te hebben en meer te halen uit jouw netwerk op een leuke en succesvolle manier? 

Stap op je podium, Wees jezelf, Inspireer anderen, en stap met Zichtbaar  Zelfvertrouwen en Lef in de ondernemerswereld.

logo

Let’s (do the) Swizzl!

Wil je een keer meelopen met een netwerkwandeling, een workshop LinkedIn of zichtbaar op social media volgen, deelnemen aan een netwerk event of wil je kijken hoe ik jou op een andere manier kan helpen met de groei van jouw bedrijf? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.