Wandelend netwerken

Elke laatste vrijdag van de maand organiseer ik een netwerkwandeling in de mooie omgeving van de Oisterwijkse bossen en vennen. 

Heerlijk de natuur in voor een wandeling en ondertussen leer je andere ondernemers beter kennen. Een keer sparren met andere ondernemers, leren van elkaar of misschien wil je een keer advies van iemand krijgen.

Af en toe vraag ik een expert om aan te sluiten of wil er iemand een vraag bij andere ondernemers neerleggen om eens over te sparren. Heb je zelf iets wat je wilt delen, laat het me weten en dan plannen we het in.

Niks moet, het is gewoon een andere en ontspannende manier van netwerken, waarbij je ondertussen kan genieten van het mooie wat de omgeving ons te bieden heeft. 

Voor mij is het wel fijn om te weten wie er die dag allemaal meewandelen. 

We starten om 9:30 uur en zijn om uiterlijk 11:30 uur weer terug op de plaats van vertrek.

“In every walk with nature, one receives far more than he seeks”
- John Muir

Check de agenda voor de data van de komende wandelingen.

Als je mee wilt wandelen, meld je dan hier aan.

Kom je niet uit de regio Oisterwijk, dan zijn er misschien andere initiatieven te vinden die dichterbij zijn.

Hieronder alvast een niet-volledige lijst met de bijhorende contactpersonen, contacteer hen gerust met mijn groeten. En als je een initiatief kent dat zeker aan deze lijst mag worden toegevoegd, wil je me dan een mailtje sturen?

Gent: Lenie Verhelst, via haar website: www.lenieverhelst.be/wandelend-werken/

Zwolle: Paul van der Wal, via:
https://paulvanderwalfotografie.nl/lopende-zaken/ 

Omgeving Terwolde: Ilona Bloeme, via: https://ilonabloeme.nl/contact/

Omgeving Utrecht: Bianca de Wit via: https://www.bfoto.nl/portretfoto/netwerkshoot/

Omgeving Castricum, Vogelenzang, Egmond: Simone Ravier, via haar LinkedIn profiel: https://www.linkedin.com/in/simoneravier/

Omgeving Hof van Twente, laatste vrijdag v/d maand / omgeving Oldenzaal 2e woensdag v/d maand: Esther van Wijnen via: info@echtesther.nl

 

Data komende netwerkwandelingen:

Vrijdag 26 november
Vrijdag 17 december

Vrijdag 28 januari 2022

vrijdag 18 februari 2022

 

Wat leuk dat je interesse hebt om mee te lopen met de maandelijkse netwerkwandelingen in de omgeving van Oisterwijk. Als je de volgende gegevens achterlaat, zorg ik dat je op tijd een herinneringsmailtje krijgt met alle details en waar we die dag verzamelen. Groetjes Corine