netwerkwandelen
voor ondernemers en bedrijven

Netwerkwandelen ondernemers

netwerkwandelen ondernemers
netwerkwandelen voor ondernemers

Teamwandeling bedrijven

teamwandeling voor bedrijven
teamwandelen voor bedrijven

Ontdek eens hoe fijn het is om te netwerken of de connectie met elkaar aan te gaan terwijl je aan het wandelen bent. Tijdens het wandelen in een mooie omgeving ga je écht het gesprek met elkaar aan en je bent ook nog eens lekker buiten in de natuur. Je krijgt  weer zuurstof in je brein en het wandelen maakt je creativiteit volop wakker. 

Kom eens ervaren hoe deze manier van netwerken of teamwandelen voor je is, klik op een van bovenstaande foto’s voor meer informatie.

Week van de netwerkwandelaar

week van de netwerkwandelaar

Netwerkwandelen worden in steeds meer regio’s in Nederland en België georganiseerd. Het is dan ook een aangename, ontspannende manier om in verbinding te gaan met anderen en voorbij de traditionele pitch te gaan.

Om dit mooie initiatief extra onder de aandacht te brengen, organiseren meer dan 10 ondernemers in Vlaanderen en Nederland samen de Week van de Netwerkwandelaar van 22 t.e.m. 26 mei 2023. Dit geeft jou de kans om kennis te maken met het netwerkwandelen én te ontdekken wat het met jou en je bedrijf doet!

Alle initiatieven zijn hier opgelijst per land, en vervolgens per provincie. Zo kan je gemakkelijk een netwerkwandeling bij jou in de buurt terugvinden. Naast elke wandeling vind je ook een linkje om contact op te nemen met de organisator en je aan te melden.

Netwerkwandelen in andere regio's

Omgeving Gent (BE): Lenie Verhelst

Antwerpen (BE) en NBrabant: Coraline Steingueldior

West- en Oost Vlaanderen (BE) Phebe D’Hondt

Amsterdamse waterleidingduinen en omgeving Egmond:  Simone Ravier

Omgeving Overijssel: Esther van Wijnen: via email fit@echtesther.nl

Omgeving Limburg: Bernadet Wehenkel

Omgeving West Friesland: Anne Vogel via email: info@yoursbyanne.nl

Netwerkwandelen is populair aan het worden en inmiddels kun in veel regio’s in Nederland en België ook netwerkwandelen. Zie hieronder voor andere organisatoren in Nederland en België. 

Je kunt ze ook terugvinden op de website van weekvandenetwerkwandelaar.nl of .be

Mocht je zelf in een regio wonen, waar nog niemand netwerkwandelingen organiseert en wil je zelf iets gaan opzetten, neem gerust contact met me op, ik help je graag op weg. 

” Waarom moeilijk doen, als het samen kan.”
- Loesje

Leden netwerkwandelingen

Ik hou ervan om ondernemers te helpen en aan elkaar te verbinden. Als zelfstandig ondernemer kan het soms best eenzaam zijn, dus dan is het fijn om af en toe samen te komen om elkaar te helpen, te informeren, te inspireren. Netwerken aan elkaar verbinden, om er een groter netwerk van te maken.

Ik geef de leden van de netwerkwandelingen graag ook een podium. Niet alleen op LinkedIn, maar ook hier op mijn website. Zo kun je zien wie er regelmatig meelopen en met ze linken via de bekende kanalen. 

Wil je een keer meelopen om te zien of een strippenkaart ook iets voor je is, de 1e keer meelopen is kosteloos. Kijk gerust op de kalender om te zien welke datum voor je past en ervaar het zelf: 

Elske Schrauwen
Elske Schrauwenmetelske.nl
Lees verder
Voor locaties die blijvende herinneringen maken en daardoor meer zichtbaarheid verdienen. Wil jij van jouw plek een onvergetelijke ervaring maken? Laten we samen naar jouw gastbeleving kijken, deze verder vormgeven en passend laten voelen bij jou, jouw locatie en jouw gasten.
Salina van den Nieuwenhuizen
Salina van den Nieuwenhuizenviasalina.nl
Lees verder
Denk je aan Master of Structured chaos, dan denk je aan Salina. Met haar tomeloze energie, creativiteit en gevoel voor mensen is zij dé coach en trainer op het gebied van structureren & zelfvertrouwen bij mensen die chaos ervaren. Al dan niet met een ‘label’ AD(H)D. Als ervaringsdeskundige op het gebied van alles anders doen zoals de wereld voorschrijft, werkt ze met haar coachees aan de juiste mindset om te leven en (en ondernemen) op hun manier. Zij doet dit met humor, warmte en uitdaging. Ook wel de provocatieve stijl genoemd.
Cindy van Wijk
Cindy van Wijkcindyvanwijk.nl
Lees verder
Als coach en trainer ben ik gecertificeerd in NLP (Neuro linguïstisch Programmeren), een methode voor o.a. gedragsverandering en leiderschap. Als NLP coach leer ik je keuzes maken op o.a. het gebied van communicatie, ondernemen, leiderschap, ontwikkeling, gezondheid en relaties. En het heft in eigen handen te nemen en houden voor je eigen toekomst, voor die van je team en/of voor je organisatie.
Marlou Visser
Marlou Vissermarilou-eventsupport.com
Lees verder
Als jij mij vertelt hoe jouw dag eruit moet zien, zorg ik ervoor dat jij deze dag staat te stralen en ècht contact gaat maken met jouw klant. Marilou Event Support staat voor meedenken, enthousiasme en sociaal, maar zeker ook samenwerken. Mijn expertise is hospitality service. Namens jou zorg ik dat jouw gasten zich deze dag welkom voelen en dit vertaald zich bijvoorbeeld in jouw bedrijfsuitstraling in de vorm van decoratie of hoe jouw hand-outs, notitieschriften geplaatst zijn.