Netwerk
wandelingen voor ondernemers in Brabant

Netwerkwandelingen voor zelfstandige ondernemers

✔️ Ben jij zelfstandig ondernemer en wil je graag op een laagdrempelige manier netwerken met andere ondernemers?

✔️ Wandel je graag en ben je veel buiten te vinden?

✔️ Ben je net een eigen bedrijf gestart en heb je veel vragen over het ondernemerschap?

✔️ Ben je geen echte netwerktijger die alle netwerkborrels afloopt, maar wil je wel graag eens sparren met andere ondernemers?

✔️ Wil je graag meer uit het netwerken halen door waardevolle contacten met andere zelfstandig ondernemers?

🚶Loop dan een keer met een netwerkwandeling mee.

netwerk wandelen met ondernemers

“In every walk with nature, one receives far more than he seeks”
- John Muir

Ik verbind graag ondernemers

Ik ben Corine van Dijk en ben in maart 2021 begonnen met het organiseren van netwerkwandelingen in de Oisterwijkse bossen en vennen. Ik ben iemand die graag live met mensen contact heeft en ik miste gedurende alle lockdowns het echte contact met mensen.

Ik ben een echte netwerker in hart en nieren en was tijdens de vele online workshops en meetings Lenie Verhelst tegengekomen die deze wandelingen in de omgeving van Gent hield. Zij bracht mij op het idee om de wandelingen ook hier te gaan organiseren. Organiseren zit in mijn bloed, dus waarom niet zelf beginnen met een eigen netwerk?

Mijn passie is om zelfstandige ondernemers samen te brengen die een match met elkaar hebben, elkaar te laten groeien door kennis en ervaring met elkaar te delen en hierdoor waardevolle samenwerkingen te laten ontstaan. 

Elske Schrauwen
Elske Schrauwenmetelske.nl
Lees verder
Netwerkwandelen vind ik een heel prettige manier om kennis te maken met andere ondernemers, de afwisseling met 1op1 en samen is leuk. Je komt vaak op gesprekken waar je in een andere setting niet aan toekomt. Als extra toevoeging de masterclass maakt het compleet maar de vorm om dit 1x in de maand te doen, lijkt mij goed.
Salina van den Nieuwenhuizen
Salina van den Nieuwenhuizen
Lees verder
Een netwerkwandeling met ‘de groep van’ Corine is een verademing. Buiten in de natuur en niet statisch in een ruimte met van de opgemaakte sta tafels of verplichte borrel. Elke wandeling bracht wel iets nieuws, ook omdat de samenstelling van de groep nooit hetzelfde is. En toch vertrouwd omdat veel gezichten met regelmaat terugkomen. Wandelen zorgt voor ruimte in hoofd en lichaam en maakt de gesprekken minder geforceerd en persoonlijker naar mijn mening. Corine is een kundige gastvrouw. Ze zorgt keer op keer voor prachtige locaties en prima routes die voor iedereen te doen zijn. Het kopje koffie of soms lunch achteraf zorgt ervoor dat er nog even wat extra verbinding ontstaat. Ze is de motor van de groep, omdat ze zelf ook onderdeel is van het netwerken. Dat maakt alles heel natuurlijk!
Previous
Next

Wat levert netwerkwandelen jou op?

✔️ Je bent aan het netwerken en werkt tegelijkertijd aan je gezondheid, terwijl je geniet van al het moois onze natuur te bieden heeft

✔️ Er loopt altijd wel een expert mee die antwoord weet op jouw vraag of je kan helpen om weer een stap verder te komen.

✔️ Als zelfstandig ondernemer kan ondernemen best eenzaam zijn en soms heb je even de mening van een ander nodig om weer verder te komen met je idee.

✔️ Als je net gestart bent met ondernemen zijn er zoveel dingen die op je af komen en wil je dit weleens met andere ondernemers delen.

✔️ Uitbreiding van jouw netwerk en exposure van jou en je bedrijf op LinkedIn en Instagram in elkaars netwerk, na elke wandeling.

✔️ Elke wandeling deel ik graag een handige LinkedIn tip.

Laagdrempelig netwerken, netwerkwandelen in Brabant met Corine van Dijk

Betaal per wandeling of kies een strippenkaart met voordelen!

Ik reken een kleine bijdrage voor de organisatie van deze netwerkwandelingen. Ik ben jouw gastvrouw tijdens deze netwerkwandelingen en regel alles, van wisselende routes, experts die meelopen tot een drankje na afloop. In de loop van de dag na de wandeling plaats ik een post op LinkedIn (Insta en FB), waarin ik iedereen in het zonnetje zet.

Er loopt regelmatig een expert met ons mee en ik promoot regelmatig deelnemende ondernemers met hun bedrijf op LinkedIn of een blog op mijn website. Ik betrek graag de deelnemers bij de onderwerpen die we bespreken of vraag ze om zelf hun expertise te delen.

Via LinkedIn heb ik een groep aangemaakt, waar je altijd je vragen kunt stellen aan medeondernemers. Soms loopt er een expert mee, waar je je vragen aan kunt stellen. Heb je een zoekvraag, stel deze gerust van tevoren aan mij, zodat ik kan kijken wie er in de groep meer over zou kunnen weten. Voor mij is het belangrijk dat het niet alleen een fijne wandeling is, maar dat je er ook echt verbinding kunt maken met andere ondernemers. Van elkaar leren en elkaar inspireren. Samen groeien door samen te werken.

Wil je ook deelnemer worden van deze laagdrempelige netwerkgroep? Je kunt kiezen uit een strippenkaart of voor betalen per losse wandeling.  Zie hieronder voor meer informatie:

netwerkwandelen Oisterwijkse bossen
IMG_6969-scaled

Voordelen deelnemen netwerkwandelingen?

✔️ Een actieve kern van leden uit heel Brabant en zelfs uit Gelderland met een diversiteit aan kennis en kwaliteiten.

✔️ De mogelijkheid om jouw expertise te delen met andere ondernemers tijdens de wandelingen.

✔️ Heerlijk opladen tijdens een mooie wandeling in de natuur.

✔️ Uitbreiding van je LinkedIn (Insta) netwerk.

✔️ Meer bekendheid van jou en je onderneming door regelmatige zichtbaarheid op social media.

✔️ Mastermind via LinkedIn groep met de andere leden of om jouw event/aanbod te promoten.

 

Strippenkaart

5 wandelingen
85 per strippenkaart
  • deelname wandeling
  • drankje na afloop
  • zichtbaarheid op social media na afloop (LI, Insta)
  • korting op wandeling met activiteit en masterclasses
  • vermelding met bedrijfsnaam en link op mijn website

Losse wandeling

1 wandeling
20
  • deelname wandeling
  • drankje na afloop
  • zichtbaarheid op social media na afloop (LI, Insta)
  • boek je wandeling via de kalender

Details strippenkaart

Wandelingen zijn altijd op de laatste vrijdag van de maand. (uitzonderingen rond vakanties, dan kan de dag afwijkend zijn. De planning wordt ruim van tevoren gecommuniceerd)

Ik stuur een factuur per strippenkaart. De investering van een strippenkaart of losse wandeling kun je als ondernemer boeken onder representatiekosten in je boekhouding en kun je voor 80% aftrekken van de belasting.

*Een strippenkaart is 1 jaar geldig.

We proberen regelmatig wandelingen te organiseren in de regio waar onze leden wonen, zodat we wat meer wandelgebieden zullen ontdekken

Veel gestelde vragen

Ik stuur elke maand een netwerkbrief met alle informatie en post een bericht in de LinkedIn groep. 

Mijn doelgroep zijn zzp’ers die graag op een informele en relaxte manier willen netwerken. Er lopen starters en ervaren ondernemers mee. De meerderheid van de deelnemers zijn vrouwen, maar er lopen zeker ook mannen mee.

In principe gaat de wandeling altijd door, rain or shine. Alleen als het heel slecht weer is of er storm voorspeld is, zal ik de wandeling verplaatsen naar een andere datum

Als je een strippenkaart hebt aangeschaft, stuur ik je een factuur. Een losse wandeling kun je als bonnetje inboeken. 
NB: de kosten kun je boeken onder representatiekosten in je boekhouding en voor 80% aftrekken van de belasting.

De wandelingen zijn tussen de 5 en max. 7 km. Dit is ongeveer tussen de 1,5 en max 2 uur lopen in een rustig tempo. We staan ook regelmatig stil om de omgeving te bewonderen.
We eindigen altijd met een afsluitend drankje en soms met een masterclass na afloop.

De wandelingen worden gehouden op wisselende plekken in Brabant, in de driehoek tussen Tilburg/Den Bosch en Eindhoven. 

De wandelingen vinden maandelijks plaats. Bijna altijd op de laatste vrijdag van de maand (behalve net voor vakanties) en soms een extra op een andere dag.