netwerkwandelen
voor ondernemers en bedrijven

Netwerkwandelen ondernemers

netwerkwandelen ondernemers
netwerkwandelen voor ondernemers (klik op foto)

Teamwandeling bedrijven

teamwandeling voor bedrijven
teamwandelen voor bedrijven (klik op foto)

Ontdek eens hoe fijn het is om te netwerken of de connectie met elkaar aan te gaan terwijl je aan het wandelen bent. Tijdens het wandelen in een mooie omgeving ga je écht het gesprek met elkaar aan en je bent ook nog eens lekker buiten in de natuur. Je krijgt  weer zuurstof in je brein en het wandelen maakt je creativiteit volop wakker. 

Kom eens ervaren hoe deze manier van netwerken of teamwandelen voor je is, klik op een van bovenstaande foto’s voor meer informatie.

Week van de netwerkwandelaar

week van de netwerkwandelaar

Netwerkwandelen worden in steeds meer regio’s in Nederland en België georganiseerd. Het is dan ook een aangename, ontspannende manier om in verbinding te gaan met anderen en voorbij de traditionele pitch te gaan.

Om dit mooie initiatief extra onder de aandacht te brengen, organiseren meer dan 10 ondernemers in Vlaanderen en Nederland samen de Week van de Netwerkwandelaar van 22 t.e.m. 26 mei 2023. Dit geeft jou de kans om kennis te maken met het netwerkwandelen én te ontdekken wat het met jou en je bedrijf doet! 

Ook in 2024 gaan we weer de week van de netwerkwandelaar organiseren. Via de website en de socials zullen we iedereen op de hoogte houden. 

Alle initiatieven zijn hier opgelijst per land, en vervolgens per provincie. Zo kan je gemakkelijk een netwerkwandeling bij jou in de buurt terugvinden. Naast elke wandeling vind je ook een linkje om contact op te nemen met de organisator en je aan te melden.

” Waarom moeilijk doen, als het samen kan.”
- Loesje

Netwerkwandelen in andere regio's

Omgeving Gent (BE): Lenie Verhelst

Antwerpen (BE) en NBrabant: Coraline Steingueldior

West- en Oost Vlaanderen (BE) Phebe D’Hondt

Amsterdamse waterleidingduinen en omgeving Egmond:  Simone Ravier

Omgeving Overijssel: Esther van Wijnen: via email fit@echtesther.nl

BuijkOmgeving Limburg: Bernadet Wehenkel

Omgeving West Friesland: Anne Vogel via email: info@yoursbyanne.nl

Omgeving Breda/Rijsbergen: zuurstofwandeling met Minke Brandsma

Omgeving Roosendaal: Laura van der Burgt en Daphne Buijk via hun website: https://www.netwerkwandelenroosendaal.nl/

Netwerkwandelen is populair aan het worden en inmiddels kun in veel regio’s in Nederland en België ook netwerkwandelen. Zie hieronder voor andere organisatoren in Nederland en België. 

Je kunt ze ook terugvinden op de website van weekvandenetwerkwandelaar.nl of .be

Mocht je zelf in een regio wonen, waar nog niemand netwerkwandelingen organiseert en wil je zelf iets gaan opzetten, neem gerust contact met me op, ik help je graag op weg.