Swizzl Netwerk Event
zaterdag 1 oktober 2022 in Haaren

Maak je ondernemersdroom waar!

je bent al even bezig met ondernemen en hebt het prima naar je zin. Toch heb je ergens nog een droom, iets wat je nog graag wilt doen, of wilt opstarten, als ondernemer. Het lijkt ver weg, maar het blijft toch regelmatig in je achterhoofd hangen. Zal ik het doen of niet. Of je bent al met je droom bezig, maar kan er nog niet van leven en werkt er in loondienst of op freelance basis bij.

Herken je jezelf hierin? Je bent niet de enige.

Wat mij nou leuk lijkt is om samen met al die ondernemers die een droom hebben, samen te komen en te gaan werken om deze droom een stukje dichterbij te brengen. Je netwerk is vaak krachtiger dan je zelf beseft, als je je droom uitspreekt en vraagt of anderen je hierbij kunnen helpen.

Samen met andere ondernemers aan de slag met je droom op een inspirerende locatie in Haaren. Heerlijk eten en drinken, inspanning en ontspanning.

Een diversiteit van sprekers/coaches die met jullie aan de slag gaan, om er samen een geweldige dag van te maken. Na afloop ben jij weer een stap verder met jouw ondernemersdroom en ben je een (LinkedIn) netwerk rijker.

Pak jij jouw podium en deel je jouw ondernemersdroom?

Durf jij je podium te pakken en ons te laten weten waar jouw ondernemershart sneller van gaat kloppen?

Tuurlijk is het spannend om kenbaar te maken waar je stiekem nog van droomt. We hebben allemaal onze belemmeringen en stemmetjes in het hoofd. “Daar zit toch niemand op te wachten”, “Zou je dat nou wel gaan doen?”, “Het loopt toch lekker, waarom zou je aan iets nieuws beginnen?”, “Je hebt een goeie baan , dan ga je toch niet voor jezelf beginnen?”, “Ga je dat er ook nog bijdoen, je hebt het al druk genoeg.”

Waarom niet? Waarom zou je niet die stap nemen om te gaan voor waar je hart ligt, waar je hart sneller van gaat kloppen en je weer nieuwe energie van krijgt?

Juist als je dat zichtbaar maakt in je netwerk, gaan de radartjes draaien en komt het via via ineens bij iemand die je weer een stap verder kan helpen.

Deel jouw droom met ons tijdens het netwerkevent op 1 oktober en wij zorgen dat de radartjes gaan draaien, je netwerk ineens een heel stuk groter wordt en jouw droom hierdoor weer een stukje dichterbij.

“Waarom moeilijk doen als het samen kan?”
- Loesje -

Sprekers netwerk event

Ga kennis opdoen, elkaar inspireren, verander je mindset, krijg nieuwe inzichten en vaardigheden met sprekers die je een proeverij van allerlei tools en methodieken geven. Laat je lekker verwennen op deze inspirerende locatie op deze mooie plek in de natuur met heerlijk eten en drinken!

We maken er een interactieve dag van, met diverse sprekers, opdrachten, inspirerende verhalen en tijd voor netwerken en wat beweging tussendoor.  Na de lunch kun je nog even lekker een wandeling buiten maken of gewoon even lekker genieten van de mooie tuin. 

Je gaat de volgende sprekers ontmoeten tijdens dit netwerkevent:

Praktische informatie

  • Een inspirerende, motiverende en leerzame dag bij Roots inspiratielocatie in Haaren;
  • Ga kennis opdoen, elkaar inspireren, verander je mindset, krijg nieuwe inzichten en vaardigheden met sprekers die je een proeverij van allerlei tools en methodieken geven.
  • Interessante inspirerende sprekers/coaches met waardevolle informatie om mee aan de slag te gaan;
  • Tijd om te ontspannen tijdens een heerlijke lunch;
  • Een heerlijke work-out tijdens de break om weer nieuwe energie op te doen;
  • We sluiten af met een drankje en wat lekkers om de dag te evalueren;
  • Je gaat naar huis met praktische, direct toepasbare tips & tricks.

Na een dag werken aan jezelf en je ondernemersdroom op een inspirerende locatie zonder afleidingen, ben jij weer een stap verder bij jouw ondernemersdroom. Je hebt genoeg tools om zelf mee aan de slag te gaan. Je hebt kennis gemaakt met gelijkgestemde ondernemers die net als jij ook hun ondernemersdroom waar willen maken. Je bent een (LinkedIn) netwerk groter, waar je altijd op terug kan vallen.

 

workshop zichtbaar social media

Deelnemen aan dit netwerk event:

Jouw investering is 150,= euro ex. BTW, voor een dag vol waardevolle informatie en inspiratie om weer een stapje dichterbij je ondernemersdroom te komen.

Inloop om 9:00, start om 9:30 uur en we sluiten om 17:00 uur af met een hapje en een drankje.

Het event gaat door bij een deelname van 15 personen en zal maximaal uit 20 personen bestaan. Nog enkele plaatsen beschikbaar!