LinkedIn masterclass

Gratis masterclass LinkedIn

Superleuk dat je wilt deelnemen aan mijn masterclass LinkedIn.

Ik vind LinkedIn een geweldig social platform en leer andere ondernemers graag hoe je het slim kunt inzetten om je netwerk te vergroten, gevonden te worden door de jouw doelgroep en jouw klanten kunt vinden en bereiken met je content. 

Iedereen is uniek en het is voor mij juist de uitdaging om jouw authenticiteit naar voren te laten komen op jouw LinkedIn profiel en de manier hoe jij je op LinkedIn en binnen jouw netwerk presenteert. 

In mijn trainingen laat ik de deelnemers zien hoe je LinkedIn slim kan inzetten om met weinig tijd snel je netwerk uit te breiden met de juiste contacten en uiteindelijk ook leads binnen te halen. Welke content kun jij inzetten om te laten zien wat jouw uniek maakt en wat je je klanten te bieden hebt.

Geen trucjes of online video trainingen, ik werk graag live en zie hoe waardevol het is dat je niet alleen van mij, maar ook van elkaar leert. Ik hou mezelf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en zorg ervoor dat mijn trainingen up to date blijven.

Wil je meer weten over mijn trainingen? Kijk gerust verder op mijn website via onderstaande links.

LinkedIn op mobiel

"Wie onvervangbaar wil zijn, moet zich blijvend onderscheiden."
- Coco Chanel

groepstraining LinkedIn live

In deze masterclass LinkedIn

  • geef ik je 3 tips voor jouw profiel, waar je gelijk mee aan de slag kunt;
  • Laat ik je zien hoe je LinkedIn kunt gebruiken om je netwerk uit te breiden en op jouw manier zichtbaar te worden voor jouw doelgroep;
  • jullie leren van mij en van elkaar, dat is juist zo fijn van de groepsdynamiek.
Ik geef deze masterclass een keer per maand op een maandag van 10 tot 11 uur via zoom. Wil je erbij zijn? Geef je dan op via de volgende link:

"Be yourself, everyone else is already taken."
- Oscar Wilde