Vindt je toekomstige klanten via LinkedIn!

1-op-1 LinkedIn traject
LinkedIn 1-op-1 traject (klik op foto)
LinkedIn groepstraining (klik op foto)

Wordt zichtbaar op LinkedIn


Steeds
meer ondernemers maken gebruik van LinkedIn om zichzelf te laten zien en zo hun klanten te bereiken. LinkedIn is echt geen saai platform meer en biedt veel meer mogelijkheden dan alleen jouw CV hierop te plaatsenJij bent uniek en dat is jouw aanbod ook. Dit kun je met LinkedIn op een geweldige manier laten zien aan jouw volgers en klanten.

Met plezier laat ik je zien hoe het platform werkt, hoe je gevonden wordt door jouw toekomstige klant, hoe je jouw doelgroep zelf kunt zoeken, daarmee de connectie maakt en uiteindelijk het gesprek aangaat. Laat je netwerk groeien, zet jezelf op het podium en laat jouw doelgroep zien wat je hen te bieden hebt. Ik laat je graag zien hoe makkelijk het kan zijn om de juiste content te maken, hier een strategie voor op te zetten en hiermee uiteindelijk jouw ideale klant mee te bereiken. En als je hier dan je klanten uithaalt, hoe gaaf is dat?

De werking van LinkedIn

Ik vertel je graag alle ins en outs van LinkedIn, zodat jij dit slim kunt inzetten om jouw online netwerk te vergroten, contacten te leggen via LinkedIn en zo jouw doelgroep te bereiken op een manier die bij jou past. Zodra je netwerken via LinkedIn gaat combineren met live netwerken, dan gaat het helemaal voor je werken. Hoe je dat goed aanpakt, dat laat ik je graag zien als je met mij aan de slag gaat.

Ik vertel jou niet hoe je het moet doen, ik laat je alleen zien hoe het werkt. Zodra jij het inzet op jouw unieke manier, met jouw creatieve brein, dan gaat het veel voor je doen. De magie van linken en verbinden kan ook voor jou werken en dit lukt als je dit consequent doet. Net als tandenpoetsen, gaat het als een vast ritme deel uitmaken van jouw dag, waar je later de vruchten van plukt.

Als LinkedIn voor mij werkt om mijn klanten te vinden, waarom dan niet voor jou? Klik op de bovenstaande foto’s voor meer informatie over mijn LinkedIn groepstraining of het 1-op-1 traject. Liever eerst kennismaken? Maak een afspraak via mijn Calendly en je krijgt gelijk 3 tips die je meteen kunt inzetten.