Link en verbind op LinkedIn

Maak jij al gebruik van LinkedIn om je doelgroep te bereiken?

Wist je dat je als creatieve zelfstandige heel goed je doelgroep op LinkedIn kunt bereiken als je weet hoe je LinkedIn op de juiste manier hiervoor inzet? Het is jouw zakelijke profiel, een verlengde van je portfolio, een overzicht van jouw kwaliteiten, jouw designs, jouw manier van werken, een kijkje achter de schermen van je bedrijf en een uitgebreid visitekaartje voor je zakelijke klanten. Je zet jezelf als het ware op het podium en laat aan jouw doelgroep zien wat je doet en creëert. LinkedIn is echt geen saai platform meer en biedt zeker veel meer mogelijkheden dan alleen jouw CV hierop te plaatsen. Nog niet overtuigd? Lees gerust verder of neem contact met me op voor een kennismakingsgesprek. 


"Be yourself, everyone else is already taken"
-Oscar Wilde-

Waarom LinkedIn inzetten om te netwerken?

Starterscoach Corine van Dijk

 

Ik ben een groot voorstander van offline netwerken, dus waarom dan toch ook netwerken via LinkedIn?

Social media is niet meer weg te denken uit onze maatschappij en steeds meer ondernemers maken gebruik van LinkedIn om zichzelf te laten zien en zo hun klanten te bereiken. Serieus genoeg, omdat het een zakelijk platform is, maar zeker ook met een persoonlijk tintje, omdat er natuurlijk wel een persoon achter de onderneming zit. 

Wist je dat 90% van werkend Nederland een LinkedIn profiel heeft? Zou jouw doelgroep hierop te vinden zijn denk je? Ik denk het wel. 

Jouw aanbod is uniek en op LinkedIn kun je dit op een geweldige manier laten zien aan jouw volgers en klanten. Je wakkert mijn creativiteit zeker aan om jou te laten zien hoe het platform werkt, je netwerk sneller kunt uitbreiden om jouw ideale klant te bereiken en de verbinding te maken met jouw doelgroep. En als je hier dan klanten uit kunt halen, hoe gaaf is dat?

Reviews

Elske Schrauwen
Elske Schrauwenmetelske.nl
Lees verder
Je hebt een hele rustige manier van vertellen waardoor alles goed te volgen is. Het is fijn om praktisch bezig te zijn met je profiel en tijdens de masterclass momenten te hebben om meteen iets door te voeren. Leuke afwisseling van doen en luisteren naar tips & tricks. Soms was dit nu wat vluchtig vanwege tijd. De tips die je gaf vond ik heel waardevol. Je mag trots zijn op wat je weet en wat jouw manier is, dat is juist waarom we naar jou willen luisteren en niet een andere expert :)!
Stans Doornweerd
Stans Doornweerdstanskleurenstijl.nl
Lees verder
Ik heb onlangs een Linked-in workshop gevolgd bij Corine in een hele fijne locatie in Breda. Daar waren we met 2 personen en kregen daardoor alle aandacht. Al jaren heb ik linked-in maar gebruikte het niet. Door Corine haar workshop heeft ze voor mij deuren geopend om op die manier mijn doelgroep te kunnen gaan bereiken. Dank je wel Corine!
Previous
Next

Gebruik LinkedIn op jouw unieke manier

Ik vertel je graag alle ins en outs van LinkedIn, zodat jij dit slim kunt inzetten om jouw online netwerk te vergroten, te netwerken via LinkedIn en jouw doelgroep te bereiken op een manier die bij jou past. Hoe laat je offline netwerken en LinkedIn samenvallen op een manier die voor jouw werkt. Dat is wat ik je graag laat zien in deze workshop.

Ik vertel jou niet hoe je het MOET doen, ik laat je alleen zien hoe het werkt. Als jij het dan in gaat zetten op jouw unieke manier, met jouw creatieve inslag en achtergrond, dan pas gaat het iets voor je doen. De magie van linken en verbinden kan ook voor jou werken. Let op: het is geen Quick fix, zoals alle social media, is het wel iets waar je consequent mee aan de slag gaat. Toch gaat dit echt lukken met slechts een kleine tijdsbesteding per dag. Net als tandenpoetsen, gaat het een ritueel uitmaken van jouw dag, waar je later de vruchten van plukt.

LinkedIn Workshop


"Wie onvervangbaar wil zijn, moet zich blijven onderscheiden"
-Coco Chanel-

Interactieve LinkedIn workshops

Het leuke van mijn LinkedIn workshops, is dat je niet alleen samen met andere zelfstandige ondernemers aan de slag gaat om meer kennis van LinkedIn op te doen, maar juist de interactie die er tussen de deelnemers plaatsvindt. 

Ik vind het een uitdaging om jullie met elkaar samen te laten werken met diverse werkvormen om je het platform LinkedIn eigen te maken. Zo kun je leren van elkaar en kun je er gelijk mee aan de slag gaan. Je gaat naar huis met een heleboel praktische kennis, doelstellingen en ideeën om gelijk mee aan de slag te gaan. Niet alleen breid je je netwerk uit, maar je kan gelijk aan de slag met jouw contentkalender. Niks houd je meer tegen om jezelf zichtbaar te gaan maken voor je doelgroep.

Heb ik je interesse gewekt? Kijk eens naar de diverse mogelijkheden.