LinkedIn trainingen live of online

Interactieve LinkedIn training

groepstraining LinkedIn live

Het leuke van mijn LinkedIn trainingen, is dat je niet alleen zelf aan de slag gaat om meer kennis van LinkedIn op te doen, maar dat je dit doet met andere zelfstandig ondernemers en dat jullie ook van elkaar leren. Je ontvangt niet alleen mijn feedback maar ook die van de andere deelnemers die zich gaan verplaatsen in jouw toekomstige klanten.

Je leert zoveel meer als je zelf aan de slag gaat en helemaal als je elkaar daarbij helpt. Daarbij maak ik gebruik van verschillende werkvormen en gerichte praktische oefeningen om je het platform LinkedIn eigen te maken.

Je gaat naar huis met veel praktische kennis over LinkedIn, persoonlijke doelstellingen en volop ideeën (ook voor de inhoud van jouw berichten!) om direct toe te passen. Deze training is erop gericht om de drempel over te stappen om jezelf te laten zien op LinkedIn en om ook tijdens het live netwerken te delen wat voor moois je te bieden hebt.

In het werkboek kun je tijdens de training aantekeningen maken, zodat je alles thuis nog eens rustig kunt nalezen. Als je nog wat meer informatie wilt, kun je altijd mijn complete LinkedIn handboek met alle nieuwste informatie over LinkedIn aanschaffen.


"Be yourself, everyone else is already taken"
-Oscar Wilde-

Reviews

Elske Schrauwen
Elske Schrauwenmetelske.nl
Lees verder
Je hebt een hele rustige manier van vertellen waardoor alles goed te volgen is. Het is fijn om praktisch bezig te zijn met je profiel en tijdens de masterclass momenten te hebben om meteen iets door te voeren. Leuke afwisseling van doen en luisteren naar tips & tricks. Soms was dit nu wat vluchtig vanwege tijd. De tips die je gaf vond ik heel waardevol. Je mag trots zijn op wat je weet en wat jouw manier is, dat is juist waarom we naar jou willen luisteren en niet een andere expert :)!
Stans Doornweerd
Stans Doornweerdstanskleurenstijl.nl
Lees verder
Ik heb onlangs een Linked-in workshop gevolgd bij Corine in een hele fijne locatie in Breda. Daar waren we met 2 personen en kregen daardoor alle aandacht. Al jaren heb ik linked-in maar gebruikte het niet. Door Corine haar workshop heeft ze voor mij deuren geopend om op die manier mijn doelgroep te kunnen gaan bereiken. Dank je wel Corine!
Eefje Lammers
Eefje LammersLEEF Fotografie
Lees verder
Ik heb onlangs bij Corine de training Link en Verbind gevolgd. Het was een waardevolle training door alle kennis en informatie die Corine met ons deelde. Ik zat in een klein groepje met een open en actieve sfeer. Hierdoor was er voldoende ruimte voor iedereen om zijn vragen te stellen. Corine had de training goed voorbereid en we kregen allemaal feedback op ons profiel. Het enthousiasme van Corine is aanstekelijk en ze zorgt er daarmee voor dat je gelijk met LinkedIn aan de slag wil.
Previous
Volgende

Link & Verbind met LinkedIn

Voor we echt met LinkedIn aan de slag gaan, krijg je van mij nog wat tips en adviezen om jouw profiel eerst thuis helemaal compleet te maken, zodat we ons tijdens de training volledig kunnen focussen op de werking van LinkedIn. Dit betekent een stukje maatwerk gericht op jouw profiel voordat we samen aan de slag gaan.

Ben je net begonnen om met LinkedIn aan de slag te gaan, dan is mijn LinkedIn profielbooster een betere training om mee te beginnen. In 2 uur tijd staat jouw profiel als een huis en weet je alle belangrijke knoppen te vinden. Je kunt deze 1-op-1 boeken of in samen met een groep (online of live). 

Ik laat jou zien hoe je LinkedIn slim kan inzetten om in weinig tijd je netwerk uit te breiden, je toekomstige klanten te vinden en contact met ze te leggen. Welke content zet jij in om te laten zien wie jij bent en wat je je klanten te bieden hebt.

Corine van Dijk - LinkedIn trainingen en workshops, netwerken en netwerkwandelingen, LinkedIn expert


"Wie onvervangbaar wil zijn, moet zich blijven onderscheiden"
-Coco Chanel-

LinkedIn op mobiel

Wat komt aan bod tijdens de LinkedIn training?

 • De laatste puntjes op de i wat je profiel betreft, zodat je ook gevonden kunt worden door jouw doelgroep;
 • De werking van LinkedIn;
 • Hoe je gevonden wordt door en op zoek gaat naar jouw doelgroep en hiermee in gesprek gaat;
 • Hoe je met 15- 30 minuten per dag op LinkedIn je netwerk zo laat groeien dat je jouw toekomstige klanten bereikt;
 • Hoe je effectief kunt netwerken als je hierbij LinkedIn als tool gaat inzetten;
 • Welke soort content je kunt plaatsen, wanneer en hoe vaak, samen schrijven aan je 1e bericht;
 • Welke tools je kunt gebruiken bij in combinatie met LinkedIn;
 • Hoe je LinkedIn verder inzet om echt die connectie aan te gaan met jouw toekomstige klant.

Aan het einde van de LinkedIn training:

 • Is jouw profiel is compleet en je bent zichtbaar en vindbaar voor jouw doelgroep;
 • Heb je heldere doelen om je netwerk te vergroten;
 • Heb je meer inzicht in de werkwijze van LinkedIn, zodat je weet hoe je LinkedIn op een effectieve manier inzet om jouw toekomstige klant te bereiken;
 • Beschik je over handige tools om hierbij te gebruiken, kun je aan de gang met jouw contentstrategie, heb je genoeg nieuwe ideeën voor een 1e post om jezelf zichtbaar te maken op LinkedIn
 • Je krijgt een werkboek, die je als naslagwerk kunt gebruiken, met alles wat we hebben besproken;
 • Maak je deel uit van mijn LinkedIn support groep, zodat je elkaar kan blijven volgen en supporten op LinkedIn
 • krijg je de kans om 1 keer per kwartaal aan te haken bij de zoomsessie om je op de hoogte te brengen van de laatste ontwikkelingen en te netwerken met elkaar
1-op-1 LinkedIn traject

Live groepstraining LinkedIn

We gaan samen 4 uur aan de slag (9:00 – 13:00 uur) en op locatie in Tilburg of Breda.

Inbegrepen zijn koffie/thee/water met wat gezonds en wat lekkers.

Minimaal 3 deelnemers, maximaal 6 deelnemers.

We komen na 1 maand nog een keer online samen om de laatste vragen te beantwoorden en nieuwe ontwikkelingen te bespreken.

Eerstvolgende datum:  overleg met de inschrijvende deelnemers

 Locatie: Tilburg of Breda
Bij genoeg deelnemers (3 minimaal), prikken we een datum.

Investering:
€ 175,00 per persoon, exclusief btw., inclusief
Link & Verbind handboek
Schrijf je je in met je businessbuddy en komen jullie samen? Dan krijgen jullie 1o% korting. Neem dan even contact met me op.

Online groepstraining LinkedIn

deze online groepstraining start bij een inschrijving van minimaal 4 deelnemers. 

2 sessies van 2 uur via een zoom meeting.

minimaal 4 deelnemers, maximaal 8 deelnemers

We komen na 1 maand nog een keer online samen om de laatste vragen te beantwoorden en nieuwe ontwikkelingen te bespreken.

Eerstvolgende datum: in overleg met inschrijvende deelnemers

Investering: € 147,50 per persoon, exclusief btw, inclusief werkboek.
Schrijf je je in met je businessbuddy en komen jullie samen? Dan krijgen jullie 10% korting. Neem dan even contact met me op.

Complete Link & Verbind handboek als naslagwerk (pdf bestand): 
€ 17,50 exclusief btw (alleen te verkrijgen na volgen training)

1-op-1 LinkedIn traject

Wil je eerst eens kennismaken en kijken of mijn manier van werken bij jou past? Plan dan gerust een kennismakingsgesprek in. Dan geef ik je gelijk 3 praktische tips waar je gelijk mee aan de slag kunt gaan

Met mijn HR-achtergrond en mijn kennis van LinkedIn kan ik snel een goed beeld vormen van je LinkedIn profiel en waar de verbeterpunten liggen. Je kunt gelijk kennismaken met mijn enthousiasme voor LinkedIn en zien of wij ook een connectie hebben. Wie weet smaakt het naar meer en haak je aan bij een van mijn masterclasses of trainingen.

Werk je liever 1-op-1 met mij, zodat mijn focus helemaal op jou ligt en wat je wilt bereiken? Volg dan mijn 1-op-1 traject