LinkedIn 1 op 1 traject

Trek klanten aan met jouw LinkedIn profiel

Je bent net voor jezelf begonnen of al even bezig als zelfstandig ondernemer. Jezelf laten zien op LinkedIn en live netwerken is voor jou best nog wel een drempel. Hoe bereik je nou de juiste connecties en ga je het gesprek aan? Wat laat je nou van jezelf zien?

Als echte netwerker en verbinder, vind ik niets leukers dan jou te laten zien hoe LinkedIn werkt en hoeveel het je oplevert zodra je je eigen weg daarin vindt. Ik laat je zien hoe je jouw toekomstige klant aantrekt met jouw LinkedIn profiel en effectief netwerken op dit platform.

Als je 30 minuten tijd per dag investeert, kun je in korte tijd al veel met LinkedIn bereiken. Ik laat je zien hoe je dit op de juiste manier doet, zodat het voor jou gaat werken.

Dit laat ik je graag ervaren door je 8 weken te begeleiden om het je helemaal eigen te maken.

 

Ik help jou met netwerken op LinkedIn

“The way to get started is to quit talking and begin doing”
- Walt Disney -

1 op 1 linkedin training

1-op-1 traject

Netwerken op LinkedIn door jezelf te laten zien, contacten te leggen met de juiste doelgroep op een manier die bij jou past. Dat leer ik je graag in dit traject. Na afloop van het traject:

 • Staat je LinkedIn profiel als een huis en ben je ook vindbaar voor jouw doelgroep;
 • Weet je hoe LinkedIn werkt en hoe je dit inzet om zelf jouw toekomstige klanten te vinden en te bereiken;
 • Weet je alle laatste ins en outs over LinkedIn en kun je alle knoppen vinden;
 • Heb je voor jezelf helder gemaakt hoe jij je (LinkedIn)netwerk laat groeien;
 • Heb je de eerste stappen gezet naar online netwerken via LinkedIn;
 • Heb je genoeg ideeën om de komende tijd over te schrijven en jouw expertise te laten zien;
 • Staat de 1e contentplanning op papier; 
 • Beschik je over tools die voor jou handig zijn om te gebruiken in combinatie met LinkedIn;
 • Lees je alle basisinformatie  in het Link & Verbind handboek.

In 4 sessies gaan we aan de slag om jou goed en snel wegwijs te maken op LinkedIn en help ik je gericht op weg om dit te combineren met live netwerken:

Reviews

Marjolein de Jong-Seebregts
Marjolein de Jong-SeebregtsMM coaching en advies
Lees verder
Ik heb bij Corine een 1-op-1 LinkedIn traject gedaan. Samen hebben we mijn profiel geprofessionaliseerd. De focus lag voor mij op groeien op LinkedIn, zodat mijn bereik ook groter wordt. Al tijdens het traject merkte ik dat er meer interactie kwam en ook kreeg ik een eerste aanvraag binnen. Corine geeft je heldere uitleg en is een echte supporter

Sessie 1: Inrichten van je Linkedin profiel

We gaan je LinkedIn profiel goed inrichten zodat het helemaal past bij jou als persoon en bij je bedrijf. Door het compleet maken van je persoonlijke profiel en je bedrijfspagina, laat je een mooi online visitekaartje achter. Op die manier kunnen je toekomstige klanten je zowel vinden via zoekwoorden op LinkedIn als via Google.

Sessie 2: Je LinkedIn netwerk laten groeien

Je gaat doelen stellen om je netwerk te laten groeien. Wie zijn voor jou de juiste connecties en hoe ga je hen vinden? Ik leer je hoe je LinkedIn inzet om hen zo efficiënt mogelijk te bereiken en op jouw manier de connectie te maken.

Sessie 3: Maak jezelf zichtbaar op jouw manier op LinkedIn

Tijd om jezelf te laten zien en wat jij te brengen hebt! We stellen samen een contentkalender op voor de komende maanden. Ik laat je zien hoe ik dat aanpak en we gaan bekijken wat voor jou werkt, zodat je met je eigen contentstrategie aan de slag gaat. We sparren over de berichten die jij kunt plaatsen en die interessant zijn voor jouw toekomstige klanten. Ook laat ik je zien welke LinkedIn tools je hiervoor kunt inzetten.

Sessie 4: Contact maken met je toekomstige klanten

Hier gaan we nog dieper in op hoe je LinkedIn inzet om te netwerken, hoe je duurzame relaties opbouwt en daarna daadwerkelijk in gesprek komt met je klanten.

In deze laatste stap van ons 1-op-1 traject laat ik je graag ervaren hoe krachtig het is als je LinkedIn met live netwerken combineert.

Heb jij zelf andere wensen? Ook helemaal goed, dit traject is voor jou en als jij weet wat je wilt bereiken met LinkedIn, gaan we hier samen mee aan de slag!

Liever eerst kennismaken?

In een online kennismakingsgesprek van een half uur

 • leren we elkaar kennen
 • geef ik je een paar waardevolle LinkedIn tips
 • zijn we er snel achter of ik de juiste persoon ben om je verder te helpen bij het netwerken via LinkedIn en in contact te gaan met je toekomstige klanten.

Verloop van het traject

Het traject duurt 8 weken. In die periode hebben we 4 sessies van 1,5 uur. Jij gaat na iedere sessie aan de slag met de vervolgstappen.

Tussen onze sessies door ben ik via LinkedIn bereikbaar voor vragen en afstemming. Deze LinkedIn support is onderdeel van het traject. We hebben minimaal wekelijks contact. Dit vind ik belangrijk omdat we zo de voortgang er goed in kunnen houden. Mocht je liever willen bellen of appen, dat is ook helemaal prima. Als jij maar weer een stap verder komt met je vragen.

Je krijgt je eigen persoonlijke handboek mee. Daarin staat per sessie alle informatie duidelijk beschreven en vind je de praktische oefeningen om mee aan de slag te gaan.

We treffen elkaar live of online, net wat je voorkeur heeft en wat praktisch is qua reisafstand.

Na afloop van het traject spreken we elkaar nog 1x online, 4 weken na afronding van het traject. 

Verder kun je altijd aanhaken bij het vragenuurtje na afloop van mijn groepstrainingen.

Ik hoor namelijk graag van jou wat het traject je heeft opgeleverd en of je bij het gebruik van LinkedIn nog tegen iets aanloopt waar ik je in ons gesprek verder mee op weg kan helpen.

Jouw investering voor dit traject is: € 675,= exclusief 21% btw en eventuele reiskosten (0,50 euro vanaf 10 km buiten Oisterwijk). Wil je dit in termijnen betalen?  Dat kan, stuur me dan even een mailtje om de details af te spreken: corine@swizzl.n

Dit traject in 1 dag op locatie doorlopen? Dat kan zeker!

We starten om 9:30 en sluiten de dag om 16:30 af met een drankje. Lunch en alle drankjes tussendoor zitten erbij inbegrepen. Na afloop spreken we elkaar ook nog 2x online, na 4 weken en na 3 maanden.

Jouw investering voor dit traject is € 750,= exclusief 21% btw, op locatie in Tilburg. Indien op een andere locatie, dan komen de kosten van de huur van de locatie hierbij.
Stuur me dan een email om alle details af te spreken: corine@swizzl.nl