LinkedIn 1 op 1 traject

Trek klanten aan met jouw LinkedIn profiel

Je bent net voor jezelf begonnen of al even bezig als zelfstandig ondernemer. Jezelf laten zien op LinkedIn en live netwerken is voor jou best nog wel een drempel. Hoe bereik je nou de juiste connecties en ga je het gesprek aan? Wat laat je nou van jezelf zien?

Als echte netwerker en verbinder, vind ik niets leukers dan jou te laten zien hoe LinkedIn werkt en hoeveel het je oplevert zodra je je eigen weg daarin vindt. Ik laat je zien hoe je jouw toekomstige klant aantrekt met jouw LinkedIn profiel en effectief netwerken op dit platform.

Als je 30 minuten tijd per dag investeert, kun je in korte tijd al veel met LinkedIn bereiken. Ik laat je zien hoe je dit op de juiste manier doet, zodat het voor jou gaat werken.

Dit laat ik je graag ervaren door je 8 weken te begeleiden om het je helemaal eigen te maken.

 

starterscoach Corine van Dijk

Liever eerst kennismaken?

In een online kennismakingsgesprek van een half uur

 • leren we elkaar kennen
 • geef ik je een paar waardevolle LinkedIn tips
 • zijn we er snel achter of ik de juiste persoon ben om je verder te helpen bij het netwerken via LinkedIn en in contact te gaan met je toekomstige klanten.
workshop-breda-2-2

1-op-1 traject

Netwerken op LinkedIn door jezelf te laten zien, contacten te leggen met de juiste doelgroep op een manier die bij jou past. Dat leer ik je graag in dit traject. Na afloop van het traject:

 • Staat je LinkedIn profiel als een huis;
 • Weet je hoe LinkedIn werkt en hoe je dit inzet om jouw toekomstige klanten te vinden en te bereiken;
 • Heb je voor jezelf helder gemaakt hoe jij je (LinkedIn)netwerk laat groeien;
 • Heb je de eerste stappen gezet naar online netwerken via LinkedIn
 • Heb je genoeg ideeën om de komende tijd over te schrijven en jouw expertise te laten zien;
 • Staat de 1e contentplanning op papier; 
 • Lees je alle basisinformatie  in het Link & Verbind handboek.

In 4 sessies gaan we aan de slag om jou goed en snel wegwijs te maken op LinkedIn en help ik je gericht op weg om dit te combineren met live netwerken:

Sessie 1: Inrichten van je Linkedin profiel

We gaan je LinkedIn profiel goed inrichten zodat het helemaal past bij jou als persoon en bij je bedrijf. Door het compleet maken van je persoonlijke profiel en je bedrijfspagina, laat je een mooi online visitekaartje achter. Op die manier kunnen je toekomstige klanten je zowel vinden via zoekwoorden op LinkedIn als via Google.

Sessie 2: Je LinkedIn netwerk laten groeien

Je gaat doelen stellen om je netwerk te laten groeien. Wie zijn voor jou de juiste connecties en hoe ga je hen vinden? Ik leer je hoe je LinkedIn inzet om hen zo efficiënt mogelijk te bereiken en op jouw manier de connectie te maken.

Sessie 3: Maak jezelf zichtbaar op jouw manier

Tijd om jezelf te laten zien en wat jij te brengen hebt! We stellen samen een contentkalender op voor de komende maanden. Ik laat je zien hoe ik dat aanpak en we gaan bekijken wat voor jou werkt, zodat je met je eigen contentstrategie aan de slag gaat. We sparren over de berichten die jij kunt plaatsen en die interessant zijn voor jouw toekomstige klanten. Ook laat ik je zien welke LinkedIn tools je hiervoor kunt inzetten.

Sessie 4: Contact maken met je toekomstige klanten

Hier gaan we nog dieper in op hoe je LinkedIn inzet om te netwerken, hoe je duurzame relaties opbouwt en daarna daadwerkelijk in gesprek komt met je klanten.

In deze laatste stap van ons 1-op-1 traject laat ik je graag ervaren hoe krachtig het is als je LinkedIn met live netwerken combineert.

Reviews

Elske Schrauwen
Elske Schrauwenmetelske.nl
Lees verder
Je hebt een hele rustige manier van vertellen waardoor alles goed te volgen is. Het is fijn om praktisch bezig te zijn met je profiel en tijdens de masterclass momenten te hebben om meteen iets door te voeren. Leuke afwisseling van doen en luisteren naar tips & tricks. De tips die je gaf vond ik heel waardevol. Je mag trots zijn op wat je weet en wat jouw manier is, dat is juist waarom we naar jou willen luisteren en niet een andere expert :)!
Stans Doorneweerd
Stans Doorneweerdstanskleurenstijl.nl
Lees verder
Ik heb onlangs een Linked-in workshop gevolgd bij Corine in een hele fijne locatie in Breda. Daar waren we met 2 personen en kregen daardoor alle aandacht. Al jaren heb ik linked-in maar gebruikte het niet. Door Corine haar workshop heeft ze voor mij deuren geopend om op die manier mijn doelgroep te kunnen gaan bereiken. Dank je wel Corine!
Previous
Next

verloop van het traject

Het traject duurt 8 weken. In die periode hebben we 4 sessies van 1,5 uur. Jij gaat na iedere sessie aan de slag met de vervolgstappen.

Tussen onze sessies door ben ik via LinkedIn bereikbaar voor vragen en afstemming. Deze LinkedIn support is onderdeel van het traject. We hebben minimaal wekelijks contact. Dit vind ik belangrijk omdat we zo de voortgang er goed in kunnen houden. Mocht je liever willen bellen of appen, dat is ook helemaal prima. Als jij maar weer een stap verder komt met je vragen.

Je krijgt je eigen persoonlijke handboek mee. Daarin staat per sessie alle informatie duidelijk beschreven en vind je de praktische oefeningen om mee aan de slag te gaan.

We treffen elkaar live of online, net wat je voorkeur heeft en wat praktisch is qua reisafstand.

Na afloop van het traject spreken we elkaar nog 2x online:

 • 4 weken na afloop en
 • na 3 maanden 

Ik hoor namelijk graag van jou wat het traject je heeft opgeleverd en of je bij het gebruik van LinkedIn nog tegen iets aanloopt waar ik je in ons gesprek verder mee op weg kan helpen.

De investering voor dit traject is: € 675,= exclusief 21% btw en eventuele reiskosten (0,50 euro vanaf 10 km buiten Oisterwijk)

“The way to get started is to quit talking and begin doing”
- Walt Disney