LinkedIn 1 op 1 traject

Focus op jouw LinkedIn profiel

Wil je graag 1 op 1 aan de slag, omdat je graag de focus wilt houden en zelf wilt bepalen wanneer je een LinkedIn training wilt inplannen? Helemaal gericht op jouw unieke LinkedIn profiel, doelgroep, content en netwerkbehoeften, wanneer het jou uitkomt. Online of op locatie. Jij bepaalt en we kijken samen naar een datum die voor ons beiden uitkomt.

Op deze manier ligt de focus helemaal bij jou en jouw profiel en wat jij met LinkedIn wilt bereiken. We komen sneller to the point en je bent niet afgeleid door andere deelnemers.

In 4 stappen gaan we aan de slag om jou helemaal onder te dompelen in de wereld van LinkedIn.

Na afloop komen we nog twee keer online samen om te kijken hoe het gaat en om alle laatste vragen te beantwoorden. De 1e keer is ongeveer 4 weken na afloop van het traject en de 2e keer is na ongeveer 3 maanden. Verder ben ik altijd via LinkedIn beschikbaar voor eventuele vragen.

 

Corine bij Roots

stap 1: Grow your personal brand > laat je unieke zelf zien

Laat jouw professionele en persoonlijke brand groeien met een optimaal profiel. We lopen samen door je persoonlijke profiel en bedrijfspagina en optimaliseren deze, zodat je een mooi online visitekaartje achterlaat en een perfecte 1e indruk maakt. Zo ingericht dat deze past bij je persoonlijke brand en je makkelijk gevonden wordt met de juiste zoekwoorden op LinkedIn en google door jouw doelgroep.

stap 2: Link > laat je netwerk groeien

Stel doelstellingen om jouw LinkedIn netwerk te laten groeien met de juiste connecties en leer hoe je online kunt netwerken door LinkedIn hiervoor in te zetten. Ik laat jou zien waar alle relevante knoppen zitten en hoe je zo efficiënt mogelijk kunt zoeken naar jouw doelgroep op LinkedIn. Je gaat doelen stellen om jouw netwerk te laten groeien.

stap 3: Engage with insight > deel de juiste informatie

Hier ga je jezelf zichtbaar maken voor jouw doelgroep. We gaan een contentstrategie bepalen en kalender maken voor de komende maanden. Ik laat jou zien hoe ik dat doe en jij mag hier dan helemaal zelf invulling aan geven. We gaan sparren over content die jij kan plaatsen om jouw doelgroep aan te spreken en welke tools je hiervoor kunt gebruiken.

stap 4: Verbind > krijg leads uit LinkedIn

Dit is de laatste stap in dit 1-op-1 traject. Hier gaan we dieper in op hoe je LinkedIn kunt inzetten om echt te gaan netwerken, relaties op te gaan bouwen met je doelgroep, zodat je hier uiteindelijk natuurlijk ook klanten uit kan krijgen.

verloop van het traject

Tijdens het 1-op-1 traject komen we elke week bij elkaar om de vervolgstappen te bespreken. Jij gaat aan de slag met hetgeen we besproken hebben. Ik ben jouw mentor, coach en hou je ontwikkelingen via LinkedIn in de gaten. Het gehele traject neemt ongeveer 2 maanden in beslag, exclusief de laatste terugkoppelingen. E.e.a. hangt ook af van hoeveel tijd jij er zelf aan besteed en hoe snel jij je dingen eigen maakt.

We treffen elkaar live of online, helemaal wat jij prettig vindt. De sessies duren ongeveer 1,5 uur. 

De kosten voor dit traject zijn: 575,= excl. BTW (exclusief evt. kosten voor een locatie)

“The way to get started is to quit talking and begin doing”
- Walt Disney