Link & Verbind e-book

Link & Verbind e-book

Je wilt graag je netwerk op LinkedIn uitbreiden, maar hoe ga je nou het eerste gesprek aan. Je weet niet zo goed welk bericht passend is bij je connectieverzoek en met een gratis account ben je wat beperkter geworden in het aantal persoonlijke berichten wat je kunt versturen. Dat is jammer, want hiermee kun je het gesprek aangaan met jouw toekomstige ambassadeur, samenwerkingspartner of klant. 

Download mijn e-book en ik help je graag een beetje op weg, er zijn gelukkig meer mogelijkheden om met je nieuwe connectie in gesprek te aan. Daarna is het helemaal aan jou om je netwerk te laten groeien en op jouw manier je klanten te benaderen.

 
connect op LinkedIn

"We rise by lifting others."
- Robert Ingersoll -

Je LinkedIn netwerk uitbreiden en geen inspiratie voor een persoonlijk bericht?

Ik help je graag op weg met enkele tips !

Ik kreeg veel vragen van ondernemers over het schrijven van een persoonlijk bericht bij maken van een connectie op LinkedIn. Ik realiseer me dat dit soms een drempel kan zijn om een connectieverzoek te sturen. Dat is jammer, want met een groter netwerk op LinkedIn en de juiste content, bereik je ook meer ambassadeurs, samenwerkingspartners of toekomstige klanten. Ik heb in mijn e-book een aantal tips en voorbeelden persoonlijke berichten voor je opgenomen, zodat jij alvast van start kan gaan. Daarna is het heel makkelijk om jouw connectieverzoeken te versturen met een persoonlijk bericht wat helemaal past bij jou, zodat je het gesprek aan kan gaan en mooie samenwerkingen kan laten ontstaan.

connectie maken

Waarom gebruik maken van LinkedIn?

LinkedIn is een open en transparant en zakelijk platform, waar jij heel goed jouw toekomstige klanten kunt vinden en zelf ook goed vindbaar kunt worden voor jouw doelgroep.

Als jij hier heel gericht en op de juiste manier je tijd in investeert, kunnen hier waardevolle samenwerkingen uit ontstaan en uiteindelijk jouw toekomstige klanten vinden.

Als je netwerken op LinkedIn gaat combineren met live netwerken, gaat het een waardevolle tool zijn in jouw ondernemerschap. Ik laat je graag zien hoe in mijn online masterclasses en online en offline trainingen en tijdens mijn netwerkwandelingen.

Maak anders eerst eens kennis met mijn manier van werken en plan een gratis kennismakingsgesprek in. Dan geef ik je 3 tips over jouw profiel om gelijk mee aan de slag te gaan.

Ik ben Corine en help je graag met effectief netwerken op LinkedIn

Klaar om je netwerk uit te breiden en de connectie aan te gaan met jouw toekomstige ambassadeur, samenwerkingspartners of klanten? Download dan mijn e-book Link & Verbind en ga aan de slag.

 
Ik help jou met netwerken op LinkedIn