Leden netwerkwandelingen

Leden netwerkwandelingen

Ik hou ervan om ondernemers te helpen en aan elkaar te verbinden. Als zelfstandig ondernemer kan het soms best eenzaam zijn, dus dan is het fijn om af en toe samen te komen om elkaar te helpen, te informeren, te inspireren. Netwerken aan elkaar verbinden, om er een groter netwerk van te maken.

Ik geef de leden van de netwerkwandelingen graag ook een podium. Niet alleen op LinkedIn, maar ook hier op mijn website. Zo kun je zien wie er regelmatig meelopen en met ze linken via de bekende kanalen. 

Wil je een keer meelopen om te zien of een strippenkaart ook iets voor je is, de 1e keer meelopen is kosteloos. Kijk gerust op de kalender om te zien welke datum voor je past en ervaar het zelf: 

” Waarom moeilijk doen, als het samen kan.”
- Loesje

Marco Jonker
Marco Jonkerjouwhumandesign.com
Lees verder
Human Design is een experiment om jezelf te (her)ontdekken. Wie jij in je kern bent. Wat jouw talenten en sterke eigenschappen zijn. Wat jouw doel en missie is in je leven. Wat jouw manier van beslissingen en keuze maken is. Ik heb inmiddels al tientallen analyses gemaakt voor mensen en de reacties zijn heel bijzonder, van herkenning tot magisch. Ik gun dit iedereen, leven vanuit wie jij in je kern bent. Ik help jou daar graag bij!
Elske Schrauwen
Elske Schrauwenmetelske.nl
Lees verder
Voor locaties die blijvende herinneringen maken en daardoor meer zichtbaarheid verdienen. Wil jij van jouw plek een onvergetelijke ervaring maken? Laten we samen naar jouw gastbeleving kijken, deze verder vormgeven en passend laten voelen bij jou, jouw locatie en jouw gasten.
Salina van den Nieuwenhuizen
Salina van den Nieuwenhuizenviasalina.nl
Lees verder
Denk je aan Master of Structured chaos, dan denk je aan Salina. Met haar tomeloze energie, creativiteit en gevoel voor mensen is zij dé coach en trainer op het gebied van structureren & zelfvertrouwen bij mensen die chaos ervaren. Al dan niet met een ‘label’ AD(H)D. Als ervaringsdeskundige op het gebied van alles anders doen zoals de wereld voorschrijft, werkt ze met haar coachees aan de juiste mindset om te leven en (en ondernemen) op hun manier. Zij doet dit met humor, warmte en uitdaging. Ook wel de provocatieve stijl genoemd.
Cindy van Wijk
Cindy van Wijkcindyvanwijk.nl
Lees verder
Als coach en trainer ben ik gecertificeerd in NLP (Neuro linguïstisch Programmeren), een methode voor o.a. gedragsverandering en leiderschap. Als NLP coach leer ik je keuzes maken op o.a. het gebied van communicatie, ondernemen, leiderschap, ontwikkeling, gezondheid en relaties. En het heft in eigen handen te nemen en houden voor je eigen toekomst, voor die van je team en/of voor je organisatie.
Marlou Visser
Marlou Vissermarilou-eventsupport.com
Lees verder
Als jij mij vertelt hoe jouw dag eruit moet zien, zorg ik ervoor dat jij deze dag staat te stralen en ècht contact gaat maken met jouw klant. Marilou Event Support staat voor meedenken, enthousiasme en sociaal, maar zeker ook samenwerken. Mijn expertise is hospitality service. Namens jou zorg ik dat jouw gasten zich deze dag welkom voelen en dit vertaald zich bijvoorbeeld in jouw bedrijfsuitstraling in de vorm van decoratie of hoe jouw hand-outs, notitieschriften geplaatst zijn.

Netwerkwandelingen in andere regio's

Netwerkwandelen is populair aan het worden en inmiddels kun in veel regio’s in Nederland en België ook netwerkwandelen. Zie hieronder voor andere organisatoren in Nederland en België. 

 Mocht je zelf in een regio wonen, waar nog niemand netwerkwandelingen organiseert en wil je zelf iets gaan opzetten, neem gerust contact met me op, ik help je graag op weg. 

Omgeving Gent (BE): Lenie Verhelst

Antwerpen (BE) en NBrabant: Coraline Steingueldior

Amsterdamse waterleidingduinen en omgeving Egmond:  Simone Ravier

Omgeving Overijssel: Esther van Wijnen: via email fit@echtesther.nl

Omgeving Limburg: Bernadet Wehenkel

Omgeving West Friesland: Anne Vogel via email: info@yoursbyanne.nl