Leuk dat je interesse hebt om een keer mee te lopen met deze laagdrempelige netwerkwandelingen. Er zijn al vele ondernemers die een keer zijn meegelopen. De wandelingen zijn in de regio Tilburg/Den Bosch/Breda en een enkele keer ergens anders in het land, in samenwerking met een andere organisator.

Via onderstaande kalender kun je de diverse wandelingen vinden en je opgeven om mee te lopen. De wandelingen zijn in principe altijd op de laatste vrijdag van de maand in de ochtend tussen 10 en 12, met tijd voor een drankje na afloop. Tijdens feestdagen of vakanties, kan het net even anders zijn.

Voor de 2e helft van 2024 is de kalender nog niet ingevuld qua locatie, dus mocht je een mooie locatie weten, contacteer me gerust. De data voor het de rest van het jaar zijn al wel bekend:

week van de netwerkwandelaar: 17 mei: wandeling met ondernemers van Jost Tilburg: inschrijven via deze link: Jost.nl
vrijdag 30 augustus: 10 – 12 uur
vrijdag 27 september: 10 – 12 uur
vrijdag 18 oktober: 10 – 12 uur
vrijdag 29 november: 10 – 12 uur
vrijdag 13 december: 10 – 12 uur 

Kalender

april 2024

Ondernemerswandeling Poederoijen

Op vrijdag 19 april neemt Cindy van Wijk ons mee met een wandeling bij haar in de buurt. Ze heeft ervoor gekozen om een gedeelte van een klompenpad te gaan lopen, welke start in Poederoijen bij Brasserie de Buurman(vlakbij Zaltbommel). De batterij onder Poederoijen vormt een onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, die loopt van …

Kalender Lees meer »

19 apr
10:00 am - 12:00 pm
Brasserie de Buurman
Maasdijk 84A, Poederoijen
juni 2024
Geen evenementen gevonden!