Loonse en Drunense duinen

wvdnww: netwerkwandeling 1: Loonse en drunense duinen

GROOT NIEUWS!! Vlaamse en Nederlandse ondernemers organiseren samen dé Week van de Netwerkwandelaar (#WVDNWW) in mei 2023! 🚀

Netwerkwandelen wordt steeds populairder. En niet voor niets, want het is een hele relaxte manier om je netwerk uit te breiden en meer verdieping in je gesprekken te krijgen omringt door al het moois wat de natuur te bieden heeft. Tijdens het wandelen krijgt je brein meer zuurstof en ontstaan de meest creatieve ideeën. Wie wil dat nou niet? 😀 Het is echt een aangename, ontspannende manier om te verbinden met anderen en voorbij de traditionele pitch te gaan.

Samen met een tiental andere ondernemers neem ik daarom deel aan De Week van de Netwerkwandelaar. We organiseren van 22 tot en met 26 mei een week vol netwerkwandelingen verspreid over heel Vlaanderen en Nederland, om deze manier van netwerken zichtbaarder te maken.

Zelf heb ik bedacht om er elke dag 1 in een andere omgeving te houden. Voor elk wat wils en genoeg keuze. Wil je ze allemaal meelopen, ook helemaal goed. Deze week zijn de kaartjes 15 euro per losse wandeling inclusief drankje en als je ze allemaal mee wilt lopen, dan betaal je  65 euro.

De 1e wandeling tijdens deze week start op de Loonse en Drunense duinen vanaf Bosch en Duin.

We starten om 09:30 en zijn terug om 11:30, waar we na afloop nog even samenkomen om iets te drinken.

De Loonse en Drunense Duinen behoort tot een van de vier nationale parken die deze provincie rijk is. Het gebied wordt ook wel eens de Brabantse Sahara genoemd. Nergens in Europa zijn er op zo’n grote schaal levende stuifzanden te vinden. De bosrijke omgeving wordt verrassend afgewisseld met uitgestrekte zandvlaktes.

Het thema voor deze wandeling is: “hoe heb jij je marketing en communicatie geregeld” en welke vragen heb je nog in dit thema om elkaar mee te helpen.

Het is ook een mooie en lichte omgeving om eens een paar mooie foto’s te maken voor jezelf of op je Social media. Er zijn genoeg mooie plekjes waar we even kunnen stoppen om je hiervoor de gelegenheid te geven. Mocht er een fotograaf mee willen lopen, van harte welkom!

Kosten per wandeling in de week van 22 t/m 26 Mei: 15 euro inclusief drankje

kosten voor alle wandelingen: 65 euro inclusief drankje

Datum

mei 22 2023
Verlopen!

Tijd

9:30 am - 12:00 pm

Locatie

Bosch en Duin
Bosch en Duin
Bosch en Duin, Schoorstraat 50, Udenhout
Website
https://www.bosch-duin.nl
QR code

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *