netwerkdag St. Oedenrode 25 mei

Netwerkwandeling / Mind-Walk / LinkedIn workshop

Dag 4 van de week van de netwerkwandelaar op donderdag 25 mei:  netwerkwandeling XXL/netwerkdag voor zelfstandige ondernemers in St. Oedenrode. Of je uit Noord-Brabant komt of van verder weg, maak er een dag van helemaal voor jezelf.

Een dag om  te werken aan jezelf, je lijf, je mind, je netwerk, je kennis uit te breiden, van elkaar te leren en samen verder te groeien in het ondernemerschap.

Wil je alleen met de netwerkwandeling meelopen? Stuur me dan even apart een berichtje naar corine@swizzl.nl of een appje op: 06-31270073

Maak verbinding met je netwerk. Dat is het thema van deze netwerkdag voor ondernemers uit de omgeving Eindhoven/Helmond/Veghel/Best die we organiseren in St. Oedenrode.

Doreen van de Berkmortel ontvangt ons vanaf 9:30 bijKato, de locatie met boerderijbeleving voor families, bedrijven, kinderen en scholen. Ze kan je als ondernemer inspireren door haar verhaal te delen. Hoe zij het verschil heeft weten te maken in haar eigen leven, in haar omgeving en in de maatschappij!

Om 10 uur start de netwerkwandeling o.l.v. Mariëlle van Rijt, die ons dmv een Mind Walk en brainbalance coaching de kracht van de natuur laat ervaren om echt met elkaar in verbinding te komen.

Hierna evalueren we onze ervaringen tijdens het vervolg van deze netwerkwandeling.

Na een heerlijke lunch, klaargemaakt door Doreen en haar team, starten we met de LinkedIn training, waarin ik je laat zien hoe je in verbinding komt met je ideale klant. Ik hou ervan om te laten zien dat de combinatie tussen live netwerken en LinkedIn magisch kan werken voor jouw zichtbaarheid en contacten met jouw klanten.

En als je dan in contact bent met jouw klant, hoe pak je dan dat stukje sales op? Heel fijn dat Marije Bassteijn deze mooie aanvulling op de training kan geven.

Doreen neemt ons hierna nog mee naar de zichtruimtes en keuken van de varkens , waar al het eten (uit reststromen van onze eigen voedingsindustrie) voor de dieren gemaakt wordt. Dus handen uit de mouwen en zelf aan de slag om het lekkerste voer te maken voor Harm en Dori, de mascotte varkens van bijKato!

We sluiten om 17 uur af met een hapje en drankje in de late middagzon op het terras.

Krijg je ook al helemaal zin in deze goedgevulde ondernemersdag in St. Oedenrode? Blok donderdag 25 mei in je agenda en neem je collega ondernemer mee!

Je vertrekt met nieuwe inspiratie en een groter (LinkedIn) netwerk.

Jouw investering voor deze dag is 97 euro.

Uitverkocht!

Datum

mei 25 2023
Verlopen!

Tijd

9:30 am - 5:00 pm

Locatie

Bij Kato
Houtsestraat, St. Oedenrode
Website
http://bijkato.nl

Organisator

Corine Van Dijk
Telefoon
06-31270073
Email
corine@swizzl.nl
Website
https://swizzl.nl

Andere Organisatoren

Doreen van Berkmortel
Website
http://bijkato.nl
QR code

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *