de regte heide

netwerkwandeling Regte Heide met masterclass algemene voorwaarden en AVG

Wandelen in september kan een challenge zijn, je weet nooit wat voor weer je hebt. Tropisch warm of toch een lekkere herfst storm. Ik had een wandeling met picknick in gedachten en het is een uitdaging om een overdekte plek te vinden waar dat kan.

Uiteindelijk heb ik Mukakalisa uit mijn netwerk benaderd, zij heeft een geweldig mooie tuin, die ze regelmatig verhuurd voor bruiloften en feesten. We maken dus een mooie wandeling over de Regte Heide in de omgeving Riel, om bij haar te eindigen met een picknick op een fijne overdekte, maar open plek in haar geweldig mooie tuin. De heide staat als het goed is nog in de bloei, dus hoe fijn is het om een keer over de Regte heide te kunnen wandelen.

Tijdens de wandeling loopt mijn juriste Gwenny Titulaer met ons mee, zij zal na de wandeling een masterclass geven over algemene voorwaarden voor zzp’ers en kort ingaan op de AVG en hoe je hiermee als zzp’er te maken krijgt.

We verzamelen om 9:30 en als iedereen er is vertrekken we voor een mooie wandeling door de mooie natuur in en om Riel. Om uiterlijk 11:30 zijn we terug en start de masterclass van Gwenny. Hierna genieten we nog even na met een heerlijke picknick.

Kosten 42,50 exclusief btw, inclusief drankjes, masterclass en lunch.

Je ontvangt de routebeschrijving en verdere details na je inschrijving.

Wil je op de hoogte gehouden worden van mijn netwerkwandelingen, abonneer je dan op mijn netwerkbrief. Je kunt je inschrijven op de contactpagina van mijn website: https://swizzl.nl/contact/

Schrijf de komende data vast in je agenda:

27 oktober: 10 – 12:30 in Goirle
24 November: 10 – 12:30 in Helvoirt
15 December: 10 – 12:30 in Vught

Datum

sep 29 2023
Verlopen!

Tijd

9:30 am - 1:30 pm

Organisator

Corine Van Dijk
Telefoon
06-31270073
Email
corine@swizzl.nl
Website
https://swizzl.nl
QR code

1 gedachte over “netwerkwandeling Regte Heide met masterclass algemene voorwaarden en AVG”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *