netwerkwandeling Schalkwijk

Netwerkwandeling omgeving Schalkwijk-regio Utrecht

Trek je stoute klompen aan en loop mee met onze netwerkwandeling in regio Utrecht!

Simone Ravier en ik brengen onze gezamenlijke LinkedIn netwerken weer live met elkaar in contact en gaan we op vrijdag 12 mei weer samen aan de wandel. We hebben ervoor gekozen om het avontuur aan te gaan met een klompenpad van 8 km voorzien van heerlijke Hollandse plaatjes en vergezichten.

Ontdek het mooie buitengebied van Schalkwijk (vlak onder Houten). Wandelen door weilanden, langs een lint van boerderijen en de forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Geniet van weidse uitzichten, de rust en ontdek de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Klompen aan, rugzak op en gaan.

Het Vuylcoppad is een klompenroute van 8 km, waarin we wisselende landschappen en terreinondergrond kunnen tegenkomen. Onderweg lopen we gedeeltelijk verhard, maar ook onverhard. Na regenval kan het modderig zijn en glad, want we lopen ook over houten vlonders. Draag stevige wandelschoenen die tegen een stootje en water kunnen. Klompen mag natuurlijk ook, als je er maar comfortabel in kunt lopen;)

Onderweg lopen we door het Verdronken Bos, over diverse bruggetjes en maken we een ervaring van het trekpontje (altijd hilarisch).

We starten om 13 uur en zijn om 15:30, uiterlijk 16 uur terug op de plek van vertrek. Voor wie wil en tijd heeft, doen we daarna nog een afsluitend drankje in Fort WKU. Twee dagen voor de wandeling krijg je een uitgebreide mail met alle details.

Uitverkocht!

Datum

mei 12 2023
Verlopen!

Tijd

1:00 pm - 4:00 pm

Organisator

Corine Van Dijk
Telefoon
06-31270073
Email
corine@swizzl.nl
Website
https://swizzl.nl

Andere Organisatoren

Simone Ravier
Simone Ravier
Telefoon
06-45282154
Email
info@simoneravier.nl
Website
https://netwerkwandelen.nl
QR code

3 gedachten over “Netwerkwandeling omgeving Schalkwijk-regio Utrecht”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *