Boshuis Venkraai

wvdnww: dag 5 netwerkwandeling Oisterwijk

GROOT NIEUWS!! Vlaamse en Nederlandse ondernemers organiseren samen dé Week van de Netwerkwandelaar (#WVDNWW) in mei 2023! 🚀

Netwerkwandelen wordt steeds populairder. En niet voor niets, want het is een hele relaxte manier om je netwerk uit te breiden en meer verdieping in je gesprekken te krijgen omringt door al het moois wat de natuur te bieden heeft. Tijdens het wandelen krijgt je brein meer zuurstof en ontstaan de meest creatieve ideeën. Wie wil dat nou niet? 😀 Het is echt een aangename, ontspannende manier om te verbinden met anderen en voorbij de traditionele pitch te gaan.

Samen met een tiental andere ondernemers neem ik daarom deel aan De Week van de Netwerkwandelaar. We organiseren van 22 tot en met 26 mei een week vol netwerkwandelingen verspreid over heel Vlaanderen en Nederland, om deze manier van netwerken zichtbaarder te maken.

Zelf heb ik bedacht om er elke dag 1 in een andere omgeving te houden. Voor elk wat wils en genoeg keuze. Wil je ze allemaal meelopen, ook helemaal goed. Deze week zijn de kaartjes 15 euro per losse wandeling inclusief drankje en als je ze allemaal mee wilt lopen, dan betaal je  65 euro.

Dag 5: vrijdag 26 mei: We sluiten de week van de netwerkwandeling af op de plek waar het netwerkwandelen voor mij allemaal begon: in de mooie bossen en vennen van Oisterwijk.

We starten om 10:00 vanaf boshuis Venkraai en maken een mooie wandeling in de bossen. Om 12:00 zijn we terug en sluiten we deze mooie week af met een drankje op het terras.

Deze netwerkwandeling staat in het thema van social media. Wie maakt van welk social media kanaal gebruik en wat zijn de dingen waar we tegenaan lopen. Heb je gelijk de kans om mij alles over LinkedIn te vragen. Ik ga ook kijken of ik een Instagram expert mee kan laten lopen. Als er nog verzoeken zijn, hoor ik het ook graag.

Parkeren met de auto kan aan het begin van de toegangsweg. Je kunt wel met de fiets voor het boshuis parkeren. Het is ongeveer 200 meter lopen van de parkeerplek naar Boshuis Venkraai.

Kosten: € 15,00 voor de wandeling met drankje na afloop (exclusief btw)

Kosten strippenkaart voor de diehards die de hele week willen meelopen: € 65,00 inclusief een drankje per dag (exclusief btw)

Datum

mei 26 2023
Verlopen!

Tijd

10:00 am - 12:30 pm

Organisator

Corine Van Dijk
Telefoon
06-31270073
Email
corine@swizzl.nl
Website
https://swizzl.nl
QR code

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *