Netwerkevent: maak je ondernemersdroom waar!

Je bent al even bezig met ondernemen en hebt het prima naar je zin. Toch heb je ergens nog een droom, iets wat je nog graag wilt doen, of wilt opstarten, als ondernemer. Het lijkt ver weg, maar het blijft toch regelmatig in je achterhoofd hangen. Zal ik het doen of niet. Of je bent nog niet aan het ondernemen, maar hebt wel een droom waar je zeker mee aan de slag wilt gaan.

Herken je jezelf hierin? Je bent echt niet de enige.
Mijn droom is het opstarten van een flexwerkplek voor zzp’ers dichtbij of middenin de natuur ergens in de omgeving van de Oisterwijkse bossen. Toen ik bij COFFEELAB Breda was geweest tijdens een event die Yvonne van den Boogaart had georganiseerd, had ik dit het liefst zo opgepakt en hier ergens in de bossen neergezet.

Wat mij nou leuk lijkt is om samen met al die ondernemers die een droom hebben, samen te komen en te gaan werken om deze droom een stukje dichterbij te brengen. Je netwerk is vaak krachtiger dan je zelf beseft, als je je droom uitspreekt en vraagt of anderen je hierbij kunnen helpen.

Daarom organiseer ik speciaal hiervoor een netwerkevent op zaterdag 11 juni met maximaal 20 deelnemers. We gaan de hele dag met deze droom aan de slag onder leiding van een aantal experts bij ROOTS inspiratielocatie in Haaren terwijl we genieten van de mooie omgeving, het heerlijke eten en de ontspanning tussendoor. We sluiten af met een hapje en drankje in de late middagzon en gaan naar huis met genoeg inspiratie en tools om weer een stap verder naar je droom toe te stappen.

Ga kennis opdoen, elkaar inspireren, verander je mindset, krijg nieuwe inzichten en vaardigheden met sprekers die je een proeverij van allerlei tools en methodieken geven. Laat je lekker verwennen op deze inspirerende locatie op deze mooie plek in de natuur met heerlijk eten en drinken!

Cindy van Wijk, NLP coach die de workshop “wat je zegt ben je zelf” geeft. Ze laat zien wat je prijsgeeft door de manier waarop je spreekt
Elske Schrauwen die met je aan de slag gaat om jouw droom visueel te maken
Mukakalisa, designer MukaCariza, die je inspireert met de lange weg naar haar ondernemersdroom
Maartje de Jong die je op reis neemt in het ontstaan van ROOTS inspiratielocatie
Marco Jonker die je laat zien hoe Human design je kan helpen bij je ondernemersvaardigheden
Angela Kouwenhoven-de Waardt die je laat zien hoe je de juiste focus aanbrengt, zodat je efficiënter kan werken en alle ballen in de lucht kan houden.
Isabella van der meulen die zorgt voor flexibiliteit in je lichaam en goeie ademtechnieken
Madeleine Koelewijn-Laheij en ik, die je laten zien hoe je Insta, LinkedIn en Google inzet om jouw droom zichtbaar te maken en zo te laten leven in je netwerk.

Inloop om 9:00, we starten om 9:30 en sluiten af om 17:00 uur met een borrel! Prijs 150,- excl. BTW

Voor meer informatie over dit event, hou LinkedIn en Instagram in de gaten en neem een kijkje hier verder op de website. Ben je nieuwsgierig geworden en geïnteresseerd, zet de datum gewoon in je agenda en neem contact met me op voor meer informatie.

Wil jij jouw droom met mij delen?

Datum

jun 11 2022
Expired!

Tijd

9:00 am - 6:00 pm

Kosten

150.00
Roots inspiratielocatie

Locatie

Roots inspiratielocatie
Holstraat 3, Haaren
Website
http://rootsinspiratielocatie.nl

Organisator

Corine Van Dijk
Telefoon
06-31270073
Email
corine@swizzl.nl
Website
https://swizzl.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.