startpunt netwerkwandeling Jost en Swizzl

dvdnww: dag 3 netwerkwandeling Tilburg

Wandeling is VOL

Netwerkwandelen wordt steeds populairder. En niet voor niets, want het is een hele relaxte manier om je netwerk uit te breiden en meer verdieping in je gesprekken te krijgen omringt door al het moois wat de natuur te bieden heeft. Tijdens het wandelen krijgt je brein meer zuurstof en ontstaan de meest creatieve ideeën. Wie wil dat nou niet? 😀 Het is echt een aangename, ontspannende manier om te verbinden met anderen en voorbij de traditionele pitch te gaan.

Samen met een tiental andere ondernemers neem ik daarom deel aan De Week van de Netwerkwandelaar. We organiseren van

Deze wandeling organiseer ik als onderdeel van het programma van de leden van de netwerkgroep Jost in Tilburg. We staan altijd open voor nieuwe leden en iedereen is dus welkom om mee te lopen met deze wandeling. Niet-Jost leden, kunnen zich via deze link opgeven. Jost-leden geven zich op via deze link: netwerkwandeling in samenwerking met Jost

“Als thema heb ik reflectie gekozen. Hoe zijn de afgelopen maanden voor jou verlopen als ondernemer. Wat ging goed, wat kon beter en zijn er dingen waar we elkaar mee kunnen helpen. Heb je een zoekvraag, stel hem gerust.”

We verzamelen bij Villa Vredelust en starten om 10 uur met de wandeling. We lopen ongeveer 5 kilometer en stoppen regelmatig onderweg om met elkaar in gesprek te gaan, de gelegenheid om evt. een zoekvraag te stellen en van wandelpartner te wisselen. Rond 12 uur zijn we terug en drinken we met z’n allen nog een drankje als afsluiting.

Adres: Villa Vredelust, Bredaseweg 546, Tilburg

Heb je een vraag? Stuur me gerust een email: corine@swizzl.nl of een appje: 06-31270073

Uitverkocht!

Datum

mei 24 2023
Verlopen!

Tijd

10:00 am - 12:00 pm

Organisator

Jost netwerkgroep
Jost netwerkgroep
Website
https://www.jost.nl

Andere Organisatoren

Corine Van Dijk
Telefoon
06-31270073
Email
corine@swizzl.nl
Website
https://swizzl.nl
QR code

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *