start netwerkwandeling bij CoffeeLab Breda

wvdnww 2: dinsdag 23 mei in Breda

GROOT NIEUWS!! Vlaamse en Nederlandse ondernemers organiseren samen dé Week van de Netwerkwandelaar (#WVDNWW) in mei 2023! 🚀

Netwerkwandelen wordt steeds populairder. En niet voor niets, want het is een hele relaxte manier om je netwerk uit te breiden en meer verdieping in je gesprekken te krijgen omringt door al het moois wat de natuur te bieden heeft. Tijdens het wandelen krijgt je brein meer zuurstof en ontstaan de meest creatieve ideeën. Wie wil dat nou niet? 😀 Het is echt een aangename, ontspannende manier om te verbinden met anderen en voorbij de traditionele pitch te gaan.

Samen met een tiental andere ondernemers neem ik daarom deel aan De Week van de Netwerkwandelaar. We organiseren van 22 tot en met 26 mei een week vol netwerkwandelingen verspreid over heel Vlaanderen en Nederland, om deze manier van netwerken zichtbaarder te maken.

Zelf heb ik bedacht om er elke dag 1 in een andere omgeving te houden. Voor elk wat wils en genoeg keuze. Wil je ze allemaal meelopen, ook helemaal goed. Deze week zijn de kaartjes 15 euro per losse wandeling inclusief drankje en als je ze allemaal mee wilt lopen, dan betaal je  65 euro.

Op dag 2 van de week van de netwerkwandelaar: dinsdag 23 mei maken we een netwerkwandeling in het stadspark en omgeving van Breda.

Ik kom regelmatig in Breda en ga dan een dagje werken of sparren met andere ondernemers in de flex coworkspace: Coffeelab/Worklab. Echt een aanrader om eens te kijken.

Netwerken is heel waardevol als zzp’er, want ondernemen kan best eenzaam zijn. Soms wil je gewoon eens sparren met andere ondernemers, hoe zij dingen aanpakken of ben je specifiek naar iets om iemand op zoek. Niet iedereen is even op zijn gemak op een netwerkbijeenkomst of als het op pitchen op aankomt.

Daarom merk ik dat netwerkwandelen zo fijn is. Het is een relaxte en laagdrempelige manier om andere ondernemers te leren kennen terwijl je in een mooie en fijne omgeving bent.

We verzamelen vanaf 13:30 bij Coffeelab, drinken daar een drankje en vertrekken om 14:00 voor een mooie route in de omgeving en eindigen om 16:00 weer bij CoffeeLab. Na afloop is er een borrel voor ondernemers en leden van de Worklab community, dus blijf lekker hangen om de dag af te sluiten. Drankjes zijn dan voor eigen rekening

Kosten wandeling: 15 euro exclusief btw, inclusief drankje vooraf.

Adres: CoffeeLab/Worklab (www.coffeelab.nl)
Willemstraat 17 (tegenover het station, parkeren kan bij Qpark)
Breda

Voor de diehards onder ons die de hele week willen meelopen tijdens de week van de netwerkwandelaar, koop een strippenkaart voor die week van 65 euro inclusief alle drankjes, exclusief btw

 

Datum

mei 23 2023
Verlopen!

Tijd

1:30 pm - 4:00 pm

Locatie

Coffeelab / Worklab
Willemstraat 17, Breda

Organisator

Corine Van Dijk
Telefoon
06-31270073
Email
corine@swizzl.nl
Website
https://swizzl.nl
QR code

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *