in 7 stappen naar
een succesvolle start
van jouw bedrijf

In 7 stappen naar een succesvolle start van jouw bedrijf

Met elke module gaan we samen aan de slag om weer een stap dichterbij de start van jouw bedrijf te komen. Niet alleen werk je samen met andere startende ondernemers om elkaar te inspireren, ook ga je thuis aan de slag met alles wat je geleerd hebt. 

De laatste module komen nog een keer bij elkaar om te kijken waar je staat en alle laatste vragen te beantwoorden. We zetten de laatste puntjes op de i, zodat jij met succes kunt starten met ondernemen. 

Kortom: tijdens dit traject van 7 modules, creëren we samen in slechts 3 maanden tijd de juiste mix voor een succesvolle start van jouw bedrijf!

Corine bij Roots

Module S

In deze module beginnen we met de fundering van jouw bedrijf. We maken een start met de opzet van jouw business plan. Als je serieus aan de slag gaat met het idee van jouw bedrijf, is het maken van een businessplan een handige leidraad. Deze loopt als een rode draad door alle modules die we doorlopen en geeft je houvast, focus en sturing. 

Module W

Word jouw personal brand. Waarom is een why belangrijk voor startende ondernemers? Waarom maakt dit belangrijk deel uitmaakt van jouw personal brand en is dit de basis voor jouw marketingstrategie? We gaan brainstormen over een goeie bedrijfsnaam. Waar moet een goeie huisstijl aan voldoen (logo, website, visitekaartjes etc.). We leggen een stevige basis, zodat je daarna goed voorbereid van start gaat met jouw marketingstrategie.

Module I

Inkomstenstromen en je financiële zaken op orde. Wat komt er financieel allemaal bij kijken als je start met je bedrijf. We verdiepen ons in het opzetten van jouw administratie, van alles zelf doen tot totaal uitbesteden. Wat komt er kijken bij het bepalen van jouw uurtarief of het opzetten van een ander verdienmodel. Welke verzekeringen kun je of moet je afsluiten? We bepalen de financiële doelstellingen voor het 1e jaar, die passen bij jouw manier van ondernemen.

Module Z

Zichtbaar op Social media. Social media is niet meer weg te denken uit ons leven en maakt hoe dan ook een deel uit van je marketingstrategie om je klanten te bereiken. We leren je de basis over FB, Instagram, LinkedIn en google business, goeie foto’s en Canva. We kijken wat er past bij jou, je personal brand en je bedrijf. 

Module Z2

Zorg voor tevreden klanten. In deze module leren we je alles over de ultieme klantbeleving. We gaan dieper in op jouw ideale klant, welke problemen jij voor ze gaat oplossen en hoe je aan de optimale klantenbinding doet.

Module L

Lifestyle coaching voor een goeie werk/privébalans als ondernemer. Hoe blijf je fit en gefocust om zo het beste uit jezelf en je onderneming te halen. Tijdens deze module gaan we al wandelend aan de slag om daad bij het woord te voegen! Verder vertellen we je de ins en outs over netwerken en het oefenen van jouw pitch.

Module !

We hebben alle modules doorlopen en jouw fundament voor een succesvolle start is gemaakt. We komen met elkaar samen om de laatste puntjes op de i te zetten, geven je nog een aantal tips en tricks mee. We beantwoorden alle vragen die er nog zijn en sluiten af met jouw doelstellingen voor het komende jaar.

Nu rest er nog maar 1 ding: Go for it, start!

Swizzl Starters Bootcamp 1-op-1

In het 1-op-1 bootcamp-traject begeleid ik jou met een aantal experts tijdens jouw reis in 7 stappen naar het ondernemerschap. Met intensieve coaching stoom ik je klaar voor een succesvolle start.

Voor 1275,= maak je deel uit van de gehele Swizzl Starters Bootcamp. Alle 7 modules, 1-op-1 coaching, vol waardevolle informatie en inspiratie voor de start van jouw bedrijf.

Swizzl Starters Bootcamp groep

In het bootcamp-traject begeleid ik jou en je collega ondernemers tijdens jullie reis naar het ondernemerschap. Met intensieve coaching stoom ik jullie in 7 stappen klaar voor een succesvolle start.

Voor 975,= maak je deel uit van de gehele Swizzl Starters Bootcamp. Alle 7 modules, coaching in een groep, vol waardevolle informatie en inspiratie voor de start van jouw bedrijf.

“The way to get started is to quit talking and begin doing”
- Walt Disney

Corine van Dijk

 Ben jij een goeie starter en ben je al begonnen in het proces, maar heb je graag wat meer ondersteuning nodig? Ben jij al een tijdje bezig met ondernemen, maar wil je graag iets meer verdieping op een bepaald vlak?

De modules zijn ook los af te nemen en op maat te maken. Neem gewoon contact met me op en we bespreken de details. Elke ondernemer is anders, elk idee is anders, ik kijk graag met je mee. Plan een gratis kennismakingsgesprek in via zoom. Ontmoet je me liever live, dan gaan we lekker wandelen kennismaken ergens op een mooie en inspireerde locatie.

Compleet bedrijfspakket

Wanneer het nodig is, werk ik samen met een aantal ondernemers om je bedrijfsstart goed af te ronden. Denk aan een grafisch designer voor het ontwerpen van een logo en huisstijl, een branding fotograaf voor goede foto’s, een juridisch adviseur, een financieel adviseur, een tekstschrijver en een webdesigner voor een website die perfect aansluit op jouw personal brand. Na de afronding van jouw bootcamp, kunnen zij snel schakelen en heb je met weinig inspanning een compleet pakket voor jouw onderneming.

Wat leuk dat je de startersbootcamp wilt volgen. Laat gerust je gegevens achter, dan neem ik zsm contact op voor een succesvolle start van jouw bedrijf:Abonnement Wandelaar

Wat leuk dat je het  abonnement wandelaar hebt besteld voor de maandelijkse netwerkwandelingen. Als je onderstaande gegevens invult, zorg ik dat ik zo snel mogelijk de factuur naar je toestuur en je gegevens in de maillijst zet. Ook zal ik je een uitnodiging sturen voor de LinkedIn groep