Contact

+31 6 31270073

corine@swizzl.nl

KVK: 66064007

BTW: NL001639283B32

Meer te weten komen over mij? Luister naar de expert podcast over LinkedIn en netwerken.

Ik leer je graag beter kennen

Wil je weten meer weten waarom ik zo enthousiast ben over netwerken en het gebruik van LinkedIn? Hoe ik je kan helpen om op jouw unieke manier zichtbaar te worden door effectief gebruik van LinkedIn en offline netwerken? Ik ontmoet je graag online voor een eerste kennismaking, zodat ik je daar meer over kan vertellen. 

Ik scan jouw LinkedIn profiel en je ontvangt gelijk 3 concrete tips, die je gelijk in kunt zetten en vertel je graag meer over de manier waarop ik werk en beantwoord de vragen die jij hebt graag. 

Maak gerust een afspraak via Calendly voor een kennismakingsgesprek, zodat we hierin een eerste stap kunnen maken.

Je mag me ook bellen, een whats app sturen (kan heel makkelijk via de site), maar als je liever een mail stuurt, ook helemaal goed. Ik beloof je dat ik je snel antwoord zal geven.

Schrijf je in voor de Netwerkbrief!

 

Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen van LinkedIn, nieuwe blogs, de netwerkwandelingen met masterclasses, mijn LinkedIn trainingen en andere tips and tricks, schrijf je dan in voor de netwerkbrief. Ik beloof je dat ik je niet zal spammen en je 1 keer in de maand een mail stuur met waardevolle informatie.