+31 6 31270073

corine@swizzl.nl

KVK: 66064007

BTW: NL001639283B32

Contact Corine van Dijk

Neem gerust contact op!

Een onderneming starten kost veel tijd en kan best eenzaam zijn. Gelukkig hoef je het niet alleen te doen. Kun je wel wat hulp gebruiken? Plan gerust een afspraak in voor een gesprek. Ik maak graag kennis met je om te zien wat voor een ondernemer jij bent en waar je tegenaan loopt. Op die manier kunnen we snel beoordelen waar jij behoefte aan hebt en geef ik je alvast wat handige tips waar je mee aan de slag kunt. 

Een whats app sturen kan heel makkelijk via de site, maar als je liever een mail stuurt, ook helemaal goed. Ik beloof je dat ik je snel antwoord zal geven.

Schrijf je in voor de Netwerkbrief!

Wil je op de hoogte worden gehouden van de laatste ontwikkelingen in ondernemersland, nieuwe blogs, de netwerkwandelingen met masterclasses, netwerkevents en andere tips and tricks, schrijf je dan in voor de netwerkbrief. Ik beloof je dat ik je niet zal spammen en je 1 keer in de maand een mail stuur met waardevolle informatie. 

“Successen vieren mag, maar nog veel belangrijker is het om van je fouten te leren. Je meest ontevreden klanten zijn je beste bron voor verbeteringen”
- Bill Gates