LinkedIn trainingen | netwerktrainingen | Remigratiecoaching

Content flow mastermind LinkedIn expert, netwerken voor ondernemers, training en workshops LinkedIn

Succesvol netwerken als zelfstandig ondernemer.

Ben je zelfstandig ondernemer en wil je ontdekken hoe je succesvol kunt netwerken op een fijne manier die bij je past? Wil jij je toekomstige klanten vinden zonder dat het je onnodig veel tijd kost?

Niet iedereen heeft een aangeboren talent voor netwerken, iedereen kan het wel leren. Ja ook jij! Netwerken kan op zoveel manieren en ik vind het geweldig om jou te laten zien dat netwerken heel leuk kan zijn.

Als je ook nog eens creatief bent, je in inzet voor een meer duurzame wereld of als Nederlandse expat weer (Repat) terug bent gekomen in Nederland, dan ben je bij mij helemaal aan het juiste adres.

In onderstaande link naar de expert podcast vertel ik meer over mijzelf en mijn expertise als LinkedIn en netwerkexpert.

Mijn reis naar het ondernemerschap

Ik ben Corine, heb mijn carrière als HR manager achtergelaten voor een avontuur met mijn man in het buitenland en woon inmiddels alweer 7 jaar in het mooie Oisterwijk met mijn gezin.

Ruim 13 jaar in het buitenland wonen deed me inzien hoe waardevol een goed netwerk is. In contact komen met mensen en een vangnet creëren zodat elkaars hulp beschikbaar komt. Een netwerk waarbinnen je een vraag mag stellen, elkaar verder helpt.  

Netwerken werkt twee kanten op, daar geloof ik in. Ik inspireer en stimuleer anderen zodat we onze weg vinden en elkaar helpen met wat we te bieden hebben. Ik ben van waarde voor de ander en de ander voor mij.

Wil je meer weten over mij? Naar de over mij pagina

of luister naar de podcast hieronder, waarin ik met Mirjam de Bakker in gesprek ga over mijn ervaring als repat, netwerken en weer aan de slag op de Nederlandse arbeidsmarkt.

Corine van Dijk - LinkedIn trainingen en workshops, netwerken en netwerkwandelingen, LinkedIn expert

“Ga niet voor de connectie, ga voor de relatie”
- Rand Fishkin -

LinkedIn trainingen LinkedIn profielen Content voor LinkedIn

LinkedIn als jouw platform inzetten

Naast live netwerken ben ik ook gek op LinkedIn. Met plezier deel ik mijn kennis en enthousiasme over dit social media platform.

90% van werkend Nederland heeft een LinkedIn profiel, dus jouw potentiële opdrachtgevers of toekomstige klanten zijn daar ook te vinden! 

Ik maak je wegwijs op LinkedIn, zodat je weet hoe het werkt en jij je daar thuis gaat voelen, meer gaat delen en steeds makkelijker nieuwe contacten legt. Hoe laat je je netwerk groeien op jouw manier, wordt je wel gevonden door jouw doelgroep of hoe ga je zelf op zoek naar jouw toekomstige klanten? Ik breng je ook graag  op de hoogte van de laatste trends.

We gaan kijken hoe je een contentstrategie kunt opzetten die voor jou makkelijk te managen is, zodat je jezelf laat zien zoals je bent, zorgt voor verbinding en er vooral plezier in hebt.

Netwerkwandelingen voor zelfstandig ondernemers

In maart 2021 ben ik begonnen met het organiseren van netwerkwandelingen in Midden Brabant. Laagdrempelig, heerlijk buiten in de natuur. Ook heel fijn voor mensen die niet van netwerkborrels houden of waarvoor het een drempel is om naar grootschalige netwerkevents te gaan.

Inmiddels is er een vaste groep ondernemers die regelmatig meeloopt, zodat er altijd wel een expert aanwezig is die jou weer verder kan helpen bij een ondernemersvraag. Mijn passie is om zelfstandige ondernemers samen te brengen die een match met elkaar hebben, elkaar te laten groeien door kennis en ervaring met elkaar te delen en hierdoor waardevolle samenwerkingen te laten ontstaan. 

Wil jij ook een netwerkwandeling bij jou in de buurt organiseren, neem gerust contact met me op. 

Laagdrempelig netwerken, netwerkwandelen in Brabant met Corine van Dijk

Dit zeggen mijn klanten

Corine is voor mij een inspiratiebron als het gaat om maak je dromen en plannen waar. Zij gaat er echt voor en springt in het diepe, super om te zien. Een echte verbinder en gespecialiseerd in netwerken offline en via linkedin online. Als zij presenteert of een masterclass geeft, heeft ze een hele rustige manier van vertellen waardoor alles goed te volgen is. Het is praktisch waardoor je meteen resultaat hebt. Leuke afwisseling van doen en luisteren naar tips & tricks. Wat mij betreft een expert op haar gebied.

Elske Schrauwen, metelske.nl
Een netwerkwandeling met ‘de groep van’ Corine is een verademing. Buiten in de natuur en niet statisch in een ruimte met van de opgemaakte sta tafels of verplichte borrel. Elke wandeling bracht wel iets nieuws, ook omdat de samenstelling van de groep nooit hetzelfde is. En toch vertrouwd omdat veel gezichten met regelmaat terugkomen. Wandelen zorgt voor ruimte in hoofd en lichaam en maakt de gesprekken minder geforceerd en persoonlijker naar mijn mening. Corine is een kundige gastvrouw. Ze zorgt keer op keer voor prachtige locaties en prima routes die voor iedereen te doen zijn. Het kopje koffie of soms lunch achteraf zorgt ervoor dat er nog even wat extra verbinding ontstaat. Ze is de motor van de groep, omdat ze zelf ook onderdeel is van het netwerken. Dat maakt alles heel natuurlijk!

Salina van den Nieuwenhuizen | Bedrijfswijsneus | Teamcoach | Teamleider | Creatief Brein
Posten op Linkedin: ik zag er behoorlijk tegenop. Corine heeft me in éen middag over die drempel geholpen. Haar uitleg is duidelijk en haar enthousiasme aanstekelijk. Ze had persoonlijke aandacht voor wie ik ben en hoe ik leer. Ze brengt haar kennis met lichtheid, waardoor het leuk en makkelijk wordt.Toen ik later even vastliep in de techniek, hielp ze me geduldig door alle stappen heen. Voor iedereen die Linkedin op eigen wijze wil inzetten, kan ik haar training van harte aanbevelen.

Josje van Doorn
Corine heeft me goed begeleid in het slim gebruiken van je LinkedIn profiel. Wat fijn is dat Corine één op één met je kan meekijken en denken wat aansluit op je eigen situatie. Super veel handige tip mogen ontvangen die direct toepasbaar zijn. Ze maakt het begrijpelijk, overzichtelijk en het uitgebreide handboek zorgt voor een goed naslagwerk. Het was en is een zeer waardevolle training geweest!

Priscilla Schoon
Previous slide
Next slide
kennismaken

Ik leer je graag kennen

Mijn manier van gebruik maken van LinkedIn in combinatie met elkaar live ontmoeten op netwerkbijeenkomsten en tijdens het netwerkwandelen, zorgt ervoor dat ik de leukste opdrachten krijg. Dat leer ik jou ook met plezier.
Deze opdrachten komen vaak op de meest onverwachte momenten. Laat jezelf zien en deel wat je te bieden hebt: je weet nooit welke deur jij opent!

 Op deze manieren kan ik iets voor je betekenen:

Zullen wij binnenkort kennismaken?

Mail me op corine@swizzl.nl of bel/app me op 06 31270073. Je kunt ook heel makkelijk een afspraak in mijn agenda plannen via calendly via onderstaande knop.

In een online kennismakingsgesprek van een kwartier

  • leren we elkaar kennen
  • geef ik je een paar waardevolle LinkedIn tips
  • zijn we er snel achter of ik de juiste persoon ben om je verder te helpen bij het netwerken en in beeld te komen bij je toekomstige klanten.

Ontvang 1 keer per maand de netwerkbrief met tips voor ondernemers

1x per maand verstuur ik een netwerkbrief met daarin de netwerkwandelingen waar je je voor aan kunt melden. Ook deel ik daar handige netwerk- en LinkedIn tips. Ik inspireer je graag om op een effectieve manier te netwerken op een manier die bij je past.